Τα ζώδια της ημέρας (16/05)

Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία και Ουρανό: Το ανθρώπινο συναίσθημα δοκιμάζεται από αιφνίδια περιστατικά με ψυχολογικές συνέπειες.

Elle 16 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (16/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Από εσάς απαιτείται οργάνωση και συνέπεια στις υποχρεώσεις. Μη σπαταλάτε ασυλλόγιστα το δυναμικό, το χρόνο και τα ταλέντα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές διελεύσεις αυτών των ημερών και παρακολουθήστε αυτά που λέγονται και κυρίως αυτά που γίνονται στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι απαραίτητο να βελτιώσετε αισθητά τη διάθεση, και τη θέση σας απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αξιοποιήστε το χώρο σας και βελτιώστε την καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυναμικά και ευχάριστα συνεχίζει για σας αυτή η βδομάδα, καθώς δημιουργεί νέες προοπτικές στις φιλίες ή στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να βελτιώσετε άμεσα τις συνθήκες που επικρατούν, αποφύγετε όμως τα παιχνίδια με την τύχη. Φροντίστε περισσότερο την ψυχική και τη σωματική σας υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έμφαση στις εξελίξεις, που έχει δοθεί το τελευταίο διάστημα στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σχέσεων κορυφώνεται. Πάρτε καθοριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος αυτή στο μεσοδιάστημα του Μαΐου, φαίνεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής, οικογενειακής, αλλά και οικονομικής υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετές μετακινήσεις, επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, αλλά και ταξίδια προβλέπονται αυτό το διάστημα κάτω από την επίδραση του Ερμή που περνά στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα αξιοποιήστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά ευνοούνται οι ελεύθεροι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεχασμένες υποθέσεις ενεργοποιούνται ξανά και ζητούν λύσεις ή διασαφηνίσεις, ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Κάντε σωστή χρήση της επικοινωνίας και του λόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που ο Μάιος σας έχει φανεί δύσκολος μέχρι τώρα, σας βοηθά να επανατοποθετήσετε σωστά τους γενικούς σας στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής ενεργοποιεί τη λογική και τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να μελετήσετε τις λεπτομέρειες, και να αξιολογήσετε τα δεδομένα προκειμένου να κατασταλάξετε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT