Τα ζώδια της ημέρας (16/06)

Αρμονία Ήλιου – Κρόνου. Εύνοια σε δημιουργικότητα και υλοποίηση σχεδίων. Επιτυχία σε εξετάσεις κάθε τύπου. Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Κίνδυνος εξαπάτησης.

Elle 16 Ιουν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Ιουνίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα σας βοηθά να οργανώσετε μια κοινωνική συναναστροφή και να βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους.

Ταύρος

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αποφύγετε αντιθέσεις που δεν συμφέρουν και ελέγχετε παράλληλα και τις έκτατες δαπάνες. να μην περάσουν το επιτρεπτό όριο.

Δίδυμοι

Αισθηματικά είναι συμπαθητικά τα πράγματα αλλά όχι όσο θα θέλατε, αποφύγετε συναναστροφές που θα σας εκνευρίσουν.

Καρκίνος

Σήμερα κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά καθώς η μέρα σας βοηθά να ζήσετε ένα είδος εξιλέωσης προσωπικής και να βρείτε ένα καλύτερο τρόπο συνεννόησης με τον σύντροφό σας

Λέων

Αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό και παράλληλα ένα προγραμματισμό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Παρθένος

Τα αισθηματικά θα σας απασχολήσουν έντονα και αποφασιστικά. Οι προσωπικές επιθυμίες είναι και πάλι στο προσκήνιο

Ζυγός

Μην ξεχνάτε ότι συνυπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας υπερασπιστούν και να σας βοηθήσουν. Μην τους υποτιμάτε!

Σκορπιός

Αποφύγετε πείσματα και ιδιοτροπίες. Οι αλλαγές και οι ανατροπές θα είναι συχνές και οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ενδιαφέρουσες.

Τοξότης

Έχετε πολλά θέματα να τακτοποιήσετε και άλλα τόσα να ασχοληθείτε. Ευνοείστε αν ενεργήσετε με μέτρο και αν διαβεβαιώσετε τους γύρω σας ότι όλα θα γίνουν.

Αιγόκερως

Πρέπει να φανείτε συνεπείς και θα ανταμειφθείτε σύντομα γι αυτές σας τις προσπάθειες. Αισθηματικά η υπερβολή και η αισιοδοξία είναι, πολλές φορές, δίκοπο μαχαίρι.

Υδροχόος

Μπορείτε να χαλαρώσετε κάπως σήμερα, αφού αισθάνεστε ότι τα επαγγελματικά σας μπήκαν σε κάποιο καλό δρόμο. Η οικογένεια σας αναστατώνει.

Ιχθύες

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας και, αν χρειάζεται, εκδηλώστε τα αισθήματά σας σε κάποιον άνθρωπο που δείχνει κι εκείνος τη συμπάθειά του για εσάς.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: