Τα ζώδια της ημέρας (17/05)

Δίας σε όψη με Κρόνο. Η ανάγκη για επέκταση έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις της εποχής.

Elle 17 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (17/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μην γυρνάτε την πλάτη στις ουσιαστικές φιλοδοξίες, γιατί σίγουρα αξίζετε κάτι περισσότερο, βάλτε μόνο προτεραιότητες αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει πια λόγος να βάζετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση αναχρονιστικού ρομαντισμού. Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή κατάματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Αναζητείστε τους φίλους σας σήμερα και ψυχαγωγηθείτε όσο είναι δυνατόν να σας επιτρέψουν οι υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις επαφές σας, που θα μπορούσατε να τις χαρακτηρίσετε επιτυχημένες, ενώ δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια τελικά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

ΛΕΩΝ

Οποιαδήποτε συμφωνία αυτές τις μέρες, κυρίως αν αφορά την ακίνητη περιουσία σας, θα πρέπει να την συνάψετε μετά πολύ προσεκτική έρευνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο κι αν πιστεύετε πως κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσαν να σας φέρουν εύκολα κέρδη, μην ρισκάρετε, μην δανείζετε και μην δανείζεστε χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, δείτε ρεαλιστικά αλλά και αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, σίγουρα δεν είναι η πιο κατάλληλη για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε γενικά σε μία περίεργη φάση σήμερα και μάλλον αρχίζετε και σκέπτεστε αρκετά και για όλα. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια παράλογη συμπεριφορά θα φέρει σε δύσκολη θέση τις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άμεσα οικογενειακά σας προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και μην επιτρέπετε στην κακή διάθεση των άλλων γύρω σας να επηρεάζει την απόδοσή σας στον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μεγάλες «ευκαιρίες» θα μπορούσαν να κρύβουν παγίδες, που θα έχουν επίπτωση τόσο στο πορτοφόλι σας όσο και στο προσωπικό σας κύρος.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT