Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν. Φιλοδοξίες που θα συναντήσουν εμπόδια από ανώτερους παράγοντες.

Elle 18 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (18/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Πλησιάστε περισσότερο τους συγγενείς, τους φίλους ή τους γείτονες σας, από τους οποίους έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο σας, σας δίνει τη δυνατότητα ν’ αποκτήσετε μια σφαιρική αντίληψη του χώρου γύρω σας, ώστε να προχωρήσετε συνειδητά σε βαθύτερες αλλαγές στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δημιουργικές δραστηριότητες σήμερα θα μπορούσαν να σας εκτονώσουν από τις εντάσεις της καθημερινότητας. Οι περιστάσεις και η σημερινή σας διάθεση σας ευνοούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κινητικότητα προβλέπεται γι’ αυτό το διάστημα και δεν θα βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Προσπαθήστε όμως να μειώσετε το άγχος σας, που θα μπορούσε να σας φέρει νευρικότητα και αϋπνίες

ΛΕΩΝ

Ο τομέα των σχέσεων στο προσκήνιο σήμερα. Φροντίστε λοιπόν να κατανοήσετε τις απόψεις του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Οι φίλοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αγνοείτε τη γνώμη των δικών σας ανθρώπων και κινηθείτε με γνώμονα το συμφέρον ολόκληρης της οικογένειας. Βάλτε μπροστά καινούργια σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Εμπνευστείτε τις πιο πρωτότυπες επαγγελματικές ιδέες, με κάθε λεπτομέρεια φυσικά, γιατί προβλέπεται ότι ο ανταγωνισμός στην εργασία σας θα είναι μεγάλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική και οικονομική σας καταξίωση. Οργανώστε ευέλικτα τη στάση σας απέναντι σε πελάτες και ανωτέρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάνετε τον χρόνο σας αναζητώντας απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν σας έχουν γίνει ποτέ. Προσέξτε σήμερα την συμπεριφορά σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δυναμισμό και αισιοδοξία, εγρήγορση και παρατηρητικότητα συγκεντρωθείτε σε υποθέσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και τολμήστε μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή έναν νέο τρόπο δράσης και να προοδεύσετε σε πολλούς τομείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλό είναι σήμερα να δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και απλή λογική και θα καταλάβετε πολλά πράγματα από τη συμπεριφορά των οικείων ή των συνεργατών σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: