Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη: Μια νίκη, προϋποθέτει έναν έξυπνο και σθεναρό πόλεμο.

Elle 18 Νοε. 23
Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Θαυμάσιες προοπτικές διαμορφώνονται στην δουλειά σας, και ένα όραμά σας αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Πιστέψτε το και μην χρονοτριβείτε. Μεγαλουργήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε εφήμερες αναζητήσεις και σκεφτείτε πως η σχέση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα την αισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας, θα σας κάνει να ψάξετε σε βάθος για να βρείτε τις πραγματικές λύσεις. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμπιστεύεστε εύκολα κάποια άτομα στην δουλειά σας, και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά.

ΛΕΩΝ

Αφιερώστε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο για το σπίτι σας και τα παιδιά σας. Μια θαυμάσια μέρα για να κάνετε μια σημαντική γνωριμία επίσης. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, και επίσης μπορείτε να διαχειριστείτε θαυμάσια κάποια περιουσιακά σας θέματα. Αξιοποιείστε το επαγγελματικό σας ένστικτο.

ΖΥΓΟΣ

Συνεργαστείτε θετικά με άτομα που μπορεί να σας δώσουν πολλά τώρα. Μια μυστική συμφωνία θα αποδώσει καρπούς. Κάποιες συνθήκες θα πρέπει να αποδεχτείτε στην αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ήταν αρκετά κουραστική. Φροντίστε σήμερα να το ρίξετε λίγο έξω, καθ’ όσον οι υπόλοιπες μέρες τού μήνα δείχνουν πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις και συνεργασίες τονίζονται ιδιαίτερα τώρα, και θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα θετικά άτομα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας αγχώσει σήμερα. Η διάθεσή σας για διασκέδαση όμως είναι πολύ καλή, αρκεί να μην το παρακάνετε. Προσοχή όταν οδηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση. Μην εμπιστεύεστε την γνώμη τρίτων σε περιουσιακά σας θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το ενδιαφέρον σας κορυφώνεται για ένα πρόσωπο, και το κλίμα της σημερινής μέρας ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο. Ακολουθείστε τις επιθυμίες σας.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT