Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα, Ήλιος σε αρμονία με Κρόνο και Άρης σε αρμονία με Πλούτωνα: Διευκολύνσεις στην επικοινωνία, τονισμένη φαντασία και εσωτερική δύναμη που δίνει αποφασιστική δράση στα ζώδια.

Elle 18 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (18/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Όσα συμβαίνουν γύρω σας έχουν ιδιαίτερο βάρος και ειδική σημασία. Φροντίστε να μην σας βρει η νέα εποχή που θα ξεκινήσει σε λίγο με υποχρεώσεις που καθυστερούν την εξέλιξή σας.

Ταύρος

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, προβείτε στις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες σε όλους τους τομείς και προσκαλέστε τις ευκαιρίες που δικαιούστε.

Δίδυμοι

Μέσα από απρόσμενα γεγονότα, καταστάσεις που δεν είχατε προβλέψει και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, θα δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας.

Καρκίνος

Η εργασία απαιτεί στιβαρότητα και συλλογικότητα. Κάθε πληροφορία θα αποδειχτεί πολύτιμο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα αν την έχετε έγκαιρα.

Λέων

Δώστε την απαιτούμενη προσοχή και αποκωδικοποιήστε τη σημασία κάθε γεγονότος που αλλάζει τις συνήθειες και τις προτεραιότητές σας! Αντισταθείτε σε παραινέσεις που δεν ωφελούν τώρα!

Παρθένος

Οι μέρες πριν την έκλειψη Σελήνης απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Μην διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας σε κανέναν από τους τομείς αυτούς.

Ζυγός

Αισθηματικά, οι ελεύθεροι από εσάς είστε περισσότερο ευάλωτοι στις προκλήσεις, ενώ όσοι έχετε οικογένεια, προβλέπεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή σε θέματα που αφορούν στην μόρφωση των παιδιών.

Σκορπιός

Αποφύγετε αντιθέσεις με ισχυρούς και επιλέξτε τη διπλωματία που θα σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερη λύση στα θέματα που σας προβληματίζουν!

Τοξότης

Η επικείμενη έκλειψη σας καθιστά περισσότερο ευάλωτους σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι σας. Υποστηρίξτε όμως αποτελεσματικά και τις δικές σας ανάγκες πριν ασχοληθείτε μαζί τους.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι πως το διάστημα δεν θεωρείται κατάλληλο για σημαντικές αλλαγές, ούτε θεωρείται αποτελεσματικό για εσάς. Έχετε υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας.

Υδροχόος

Αισθηματικά μόνο, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να πληθύνετε τις καλές στιγμές που έχετε με τον σύντροφό σας, ξεπερνώντας εμπόδια και αντιξοότητες που υπάρχουν κυρίως στη φαντασία σας.

Ιχθύες

Αν σπαταλήσετε την ενέργειά σας για τους άλλους, δεν θα μπορέσετε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στις δικές σας υποθέσεις, αλλά και στις καθημερινές σας ανάγκες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: