Τα ζώδια της ημέρας (20/02)

Όψη Ερμή – Δία που επηρεάζει σύνθετα συναλλαγές, πρωτοβουλίες και αναμεταδόσεις.

Elle 20 Φεβ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (20/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο όλα τα προβλήματα του προηγούμενου μήνα και αυτό θα σας διατηρήσει σε αγχώδη κατάσταση και στο κέντρο αντίθετων ρευμάτων.

Ταύρος

Τα αισθηματικά σας είναι ικανοποιητικά αλλά δεν θα λείψουν οι σχετικές αναταράξεις. Εκεί που δυσκολεύεστε ή έχετε διλήμματα, προσπαθήστε να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να βουλιάξετε μέσα σε μαύρες σκέψεις, προστατεύστε την υγεία σας, υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και εξουδετερώστε κάθε πρόθεση τρίτων που θέλει να σας αποδυναμώσει ή να σας διαλύσει.

Καρκίνος

Αποφύγετε επικίνδυνα εγχειρήματα και αρνητικούς ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ κοντά στην στροφή που θα αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα.

Λέων

Κοινωνικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η μέρα. Κινηθείτε σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας και ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής στις αλλαγές που επιδιώκετε.

Παρθένος

Η πορεία της Αφροδίτης και του Άρη στον Αιγόκερω συνηγορούν σε μια εποχή που θα σας δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και θα φέρει δίπλα σας χρήσιμους ανθρώπους.

Ζυγός

Η περίοδος είναι γεμάτη αντιξοότητες αλλά και αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Παραμείνετε αποφασιστικοί, υπομονετικοί και μην πάψετε να επιμένετε σε ότι πιστεύετε πως έχει πραγματική αξία για εσάς.

Σκορπιός

Η επανάληψη των προσπαθειών είναι προϋπόθεση για να φτάσετε στους τελικούς σας προορισμούς. Εξοπλιστείτε καλύτερα για τις μάχες που θα δώσετε.

Τοξότης

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, βρείτε το θάρρος να σηκώσετε το βάρος οποιασδήποτε επιλογής σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ξεκαθαρίσματα και οι τρέχουσες δυσκολίες δεν σας καταστρέφουν απλώς σας κάνουν πιο δυνατούς.

Αιγόκερως

Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες δυσκολίες έχουν παρέλθει αλλά παραμένει η κούραση και το άγχος. Σύντομα οι περισσότερες από τις υποθέσεις σας θα πάρουν μια καλύτερη τροπή.

Υδροχόος

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει στα πρακτικά και οικονομικά σας και για αυτό θα πρέπει να είστε οργανωμένοι, φιλόπονοι και προνοητικοί στην διαχείριση του χρόνου και των χρημάτων σας.

Ιχθύες

Προβάλλετε τον εαυτό σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Μην αφήνετε το μυαλό και το συναίσθημα να το διασπούν αδιάφορες εντυπώσεις.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: