Τα ζώδια της ημέρας (21/01)

Ερμής παραλληλία με Πλούτωνα: Ευκαιρίες ή δοκιμασίες, ανάλογα την περίπτωση, γύρω από οικονομικές συναλλαγές και υποθέσεις.

Elle 21 Ιαν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (21/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα διαθέτετε όλες τις ικανότητες για την προώθηση των στόχων σας, καλό θα ήταν όμως να σκεφθείτε τι πραγματικά χρειάζεστε και να μην υπερβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς αρχίζει να γίνεται πολύ χρήσιμη η υποστήριξη ατόμων του φιλικού σας περιβάλλοντος, η διάθεσή σας βελτιώνεται σταδιακά. Απολαύστε ευχάριστες ώρες με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να αισθάνεστε αρκετά μπερδεμένοι σήμερα, δεν είναι όμως λόγος αυτός να ζητήσετε υποστήριξη από οποιονδήποτε. Θα ήταν καλύτερο αν μπορούσατε να εμπιστευθείτε τις γνώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα λειτουργεί θετικά για τη ζωή σας, από σας απαιτείται μόνο μια ωριμότητα αντιμετώπισης των προσωπικών και των επαγγελματικών θεμάτων.

ΛΕΩΝ

Οι σωστές και μελετημένες κινήσεις στον οικονομικό τομέα μέσα από θετικές διασυνδέσεις θα βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σας, αρκεί να μην βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα, μία μέρα δύσκολη, να μην είστε υποκειμενικοί στις απόψεις σας που αφορούν συγγενικά άτομα. Ίσως οι πληροφορίες που έχετε πάρει να μην είναι σωστές.

ΖΥΓΟΣ

Τα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας θεωρούν στήριγμα και δεν έχουν άδικο, γιατί ως υπεύθυνοι άνθρωποι αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι του φλερτ θα μπορούσε να είναι σήμερα για σας μία ανάσα απόλαυσης, αλλά και ένας τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κούραση και εκνευρισμοί θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση στην υγεία σας σήμερα. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουραστείτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων, επαγγελματικών ή και αισθηματικών, φαίνεται να οριστικοποιούνται, όπως έχουν δημιουργηθεί μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφασίστε επιτέλους να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν ή σας έχουν υποσχεθεί. Θέματα νομικής φύσεως πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιοι από το περιβάλλον σας δεν είναι με το μέρος σας, ιδιαίτερα όσον αφορά κάποια θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας άνοδο.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT