Τα ζώδια της ημέρας (22/04)

Ερμής όψη με Δία- Αφροδίτη όψη με Κρόνο και Ουρανό: Πολλά τα περιστατικά και τα γεγονότα και θα κυριαρχήσει η αίσθηση ενός μικρού χάους γενικότερα.

Elle 22 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (22/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις θα έχετε σήμερα, αν προωθήσετε μια σημαντική συνάντηση. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας τώρα αλλά υπολογίστε καλά τις συνέπειες τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευημερία φέρνει η σημερινή μέρα, ειδικά σε θέματα που αφορούν μακροπρόθεσμους στόχους σας. Μην αγχώνεστε, και δώστε μία μικρή πίστωση χρόνου στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Οι προσπάθειές σας εδραιώνονται τώρα, και μπορείτε να επιτύχετε την σταθερότητα στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα μπορεί να φέρει μία ξαφνική γνωριμία. Προφυλάξτε το σπίτι σας από ζημιές, και μην δείχνετε επιπόλαιοι στα οικονομικά σας. Κάποια ανακάλυψη θα σας ανοίξει μια ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει εμπόδια στα σχέδιά σας. Αποφύγετε παράτολμες οικονομικές κινήσεις και μην ρισκάρετε χρήματα σήμερα. Ο ερωτισμός σας είναι πολύ έντονος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέχετε τα μυστικά σας, και τα λόγια σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας, και φανείτε πολύ συντηρητικοί στο οδήγημά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια όμορφη παρέα ή μια ευχάριστη απόδραση εκτός πόλης θα φτιάξει αυτό το σαββατοκύριακο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσέξτε μόνο τα λόγια και την συμπεριφορά σας στην παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα καλό θα είναι το σαββατοκύριακο αυτό για τα αισθηματικά σας και γενικά θα σας δώσει την ευκαιρία να το ρίξετε λιγάκι έξω. Κίνδυνος εξαπατήσεων όμως υπάρχει στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο ότι οι κυριότερες εξελίξεις αφορούν τα οικονομικά σας, οι μέρες που ακολουθούν έχουν και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Μην τις αγνοείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και σκεφτείτε διπλά αυτά που λέτε. Ίσως κάποιες καταστάσεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Προσοχή στο οδήγημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις εμπνεύσεις, τις ιδέες, καθώς και την διπλωματία και το λέγειν σας στην δουλειά σας και αξιοποιείστε κάποιες ευκαιρίες που αφορούν τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την αξία κάποιων ενεργειών σας στην δουλειά σας. Αποφύγετε όμως να κάνετε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις αυτή την εποχή.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT