Τα ζώδια της ημέρας (23/01)

Αφροδίτη σε παραλληλία με Κρόνο. Δύσκολη μέρα για επιθυμητά αποτελέσματα. Ζυγίζονται τα υπέρ και τα κατά μιας απόφασης.

Elle 23 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (23/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θέλετε να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τον χώρο σας. Η μέρα ευνοεί εμπιστευτικές συζητήσεις και την διευθέτηση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με την δουλειά σας με περισσότερη εξωστρέφεια. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδιά σας δεν θα βρουν σύμφωνο κάποιον βασικό συνεργάτη σας, και οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Δείξτε περισσότερη ψυχραιμία .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολες διαπραγματεύσεις σχετικά με οικονομικά θέματα αναμένονται σήμερα. Προωθείστε τα συμφέροντα σας, και οι εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό κάποιων λεπτών θεμάτων. Αποφύγετε διπλωματικά τα εμπόδια που κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να σας επιβάλει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια λύση μπορεί να βρεθεί ξαφνικά που θα σας αποσυμπιέσει οικονομικά. Δάνεια και οικονομικά θέματα ευνοούνται τώρα. Μία νέα εποχή ανατέλλει στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Διεκπεραιώστε κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και αναζητήστε λύσεις σε νομικά θέματα. Μία συνάντηση με φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να αποβεί πολύ εποικοδομητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σας μπορεί να σταθεροποιηθούν ή και να ξεκαθαρίσουν από σήμερα. Φροντίστε να είστε περισσότερο ρεαλιστές και μην αποφεύγετε την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επωφεληθείτε από την δημοτικότητά σας και εκφράστε τις απόψεις σας. Κάποιος θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προσόντα σας. Κάντε ένα οικονομικό πρόγραμμα με ρεαλισμό και σοβαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια προσωπική υπόθεσή σας μπορεί σήμερα να πάρει μία απρόοπτη θετική τροπή. Η τύχη είναι μαζί σας τώρα και θα σας δώσει λύσεις που δεν περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να ανταποκριθείτε σε μία πρόσκληση απόψε το βράδυ και να βρεθείτε με πολύ κόσμο. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες ανέλιξης τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Φανείτε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, καθώς η αμέλειά σας μπορεί να αποβεί καταστροφική σήμερα. Διαφυλάξτε την καλή σας φήμη από απροσδόκητες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: