Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Αφροδίτη γωνία 30ο με Δία: Εύνοια στα αισθηματικά και αύξηση της κατανάλωσης.

Elle 23 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερες εντάσεις φέρνει η Πανσέληνος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τα οικογενειακά σας. Η σημερινή μέρα προσδιορίζει τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις σε ζωτικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα σηματοδοτήσει μια αρκετά έντονη περίοδο όπου θα χρειαστεί να απομονωθείτε και να είστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να βγάλετε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερες εντάσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος στην εργασία σας και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ξαφνικές εξελίξεις σας είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Προσέξετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυσκολίες φέρνει αυτή η σημερινή Πανσέληνος σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή και ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Μην ξεπερνάτε κάποια όρια των αντοχών σας τώρα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια πολύ δύσκολα θέματα, που θα χρειαστούν ιδιαίτερη ευελιξία από σας για να αντιμετωπιστούν. Κάποια οικονομικά σας ανοίγματα θα σας πιέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει κάποια εμπόδια αλλά και θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στην προώθηση ενός σχεδίου σας που εξαρτάται από κάποιο μεγάλο οικονομικό φορέα.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας, και πιθανούς καυγάδες. Προσέξτε πολύ τις μετακινήσεις σας και μην ταξιδέψετε σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό σας θέμα που θα σας αγχώσει. Φανείτε πιο ευέλικτοι στις ενέργειές σας και πιο διαλλακτικοί στην συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια δύσκολη πανσέληνος που θα σας φέρει αντιμέτωπους με πολλά προβλήματα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, και φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση μιας επίθεσης που θα δεχτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα σας πιέσει σε τρέχουσες υποχρεώσεις σας, καθώς έχετε την διάθεση να χαλαρώσετε. Οι φυσικές σας αντοχές εξαντλούνται και η υγειά σας κινδυνεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετές εντάσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος σε σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Μην αντιδράτε παρορμητικά και φανείτε πιο διπλωμάτες στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος σήμερα θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την οργάνωση της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στις υποχρεώσεις σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT