Τα ζώδια της ημέρας (23/06)

Ερμής όψη με Δία: Η ευελιξία και η διπλωματία μετριάζουν παρεξηγήσεις και διευκολύνουν συνεννοήσεις.

Elle 23 Ιουν. 24
Τα ζώδια της ημέρας (23/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Μια παρέα σωστή κι ευχάριστη, κι ένα μέρος ήσυχο χωρίς έντονη ζωή και ξενύχτια, θα μπορούσε να είναι ιδανική αρχή για τις διακοπές σας. Έτσι μόνο μπορείτε να πάρετε δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί μπορεί να σας καταβάλουν ψυχολογικά ακόμα και για ασήμαντες αιτίες. Ζητήστε λοιπόν έγκαιρα από τους δικούς σας να σας συμβουλέψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι, μην ενθουσιάζεστε από την πρώτη ματιά, μπορεί η επιφάνεια να ξεγελά και η πραγματικότητα να είναι διαφορετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρείτε τον χρόνο να συναντηθείτε ουσιαστικά με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, για να πάτε τουλάχιστον διακοπές μαζί.

ΛΕΩΝ
Προβληματισμοί για τα αισθηματικά σας και διάθεση για την ανανέωση των σχέσεων, ίσως δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθήστε να εξομαλύνετε μια ένταση μέσα από συζήτηση και σοβαρή συμπεριφορά. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι θετικές για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Περιορίστε τις ηγετικές σας τάσεις και λύστε τις διαφορές έτσι ώστε να λειτουργείτε καλύτερα μέσα σε ένα περιβάλλον όπου θα υπάρχει πνευματική και ψυχική ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν βρίσκεστε ακόμα «εντός των τειχών» και ασχολείστε με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, δεχθείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα το επιθυμούσατε εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς μπορεί να έχετε την καλή διάθεση για να αναλάβετε ευθύνες, όμως υπάρχει κίνδυνος παρανόησης σχετικά με το τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα όσο κι αν νιώθετε την ανάγκη να εξιδανικεύσετε καταστάσεις και να ζήσετε φαντασιώσεις, μείνετε όπως πάντα ψύχραιμοι και λογικοί, ελιχθείτε και κρατήστε αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλοί από εσάς έχετε πέσει στην παγίδα της υπεραπασχόλησης, που αυξάνει τις απαιτήσεις και μειώνει τον χρόνο και την ποιότητα της ζωής. Προσέξτε το!

ΙΧΘΕΙΣ
Σίγουρα επηρεάζεστε από τα γεγονότα αλλά μπορείτε να αμυνθείτε στις δύσκολες στιγμές. Φανείτε προνοητικοί σε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή που θα μπορούσε να σας ζημιώσει.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT