Τα ζώδια της ημέρας (24/06)

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο. Συναισθηματικές και οικογενειακές απογοητεύσεις και δοκιμασίες.

Elle 24 Ιουν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (24/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Ιουνίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα είναι ιδιαίτερη και σας αποσπά από πολλές έγνοιες που δεν σχετίζονται με αυτά που επιβάλλει η παράδοση. Βρεθείτε κοντά σε εκείνους που αγαπάτε!

Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η σημερινή μέρα είναι για πολλούς από εσάς ορόσημο αλλαγών.

Δίδυμοι

Μπορεί κάποια από τα σχέδιά σας να μην εξελιχθούν όπως περιμένετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ακολουθήστε τους τύπους και το λειτουργικό στην συμπεριφορά σας και περιμένετε καλύτερες στιγμές για να εκφράσετε τα δύσκολα συναισθήματά σας!

Καρκίνος

Συναναστραφείτε εκείνους που σας ενδιαφέρουν, χαρείτε την οικογένεια και ετοιμαστείτε για ότι απαιτεί η μέρα. Η κούραση είναι δημιουργική για σήμερα.

Λέων

Αν και χρειάζεται να παραμείνετε σιωπηλοί και εργατικοί, τόσο στην πραγματική σας εργασία, όσο και στην επιδίωξη των οποιονδήποτε στόχων σας, είναι πολύ πιθανόν να υπερεκτιμήσετε κάποια ευκαιρία και να παραβείτε κάποιους κανόνες.

Παρθένος

Ακολουθήστε το τυπικό της ημέρας. Η επαναστατική σας διάθεση δεν βρίσκει ανταπόκριση στο περιβάλλον, γι αυτό μην διακινδυνεύετε να βρεθείτε απομονωμένοι από τους άλλους.

Ζυγός

Η μέρα σας βοηθά να σκεφτείτε και να ξεπεράσετε ορισμένους ενδοιασμούς, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, το καθήκον απέναντι στην οικογένεια και στις σχέσεις σας με μεγαλύτερους συγγενείς.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς νιώθετε ένα είδος ανησυχίας, χωρίς να μπορείτε να το αποδώσετε κάπου και χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Θεωρείστε όμως ασφαλείς και δημοφιλείς στο περιβάλλον σας.

Τοξότης

Ξεπερνάτε προσωπικές δυσκολίες, απαλλάσσεστε από διλήμματα και αιτία για όλα αυτά μπορεί να είναι η υποστήριξη που σας προσφέρει ένας σημαντικός άνθρωπος του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Χαίρεστε με τις πολλές συναναστροφές. Ακόμα και αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο για το πώς θα περάσετε την ημέρα, όλα θα εξελιχθούν θετικά και χαρούμενα για εσάς.

Υδροχόος

Η επικοινωνία επηρεάζει τις διαθέσεις σας και σας βοηθά να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, ή να περάσετε ευχάριστα με εκείνους που αγαπάτε και βρίσκονται γύρω σας!

Ιχθύες

Φανείτε δοτικοί απέναντι σε εκείνους που σας περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Πείτε καλά λόγια για κάποιους που θέλησαν να σας ευχαριστήσουν!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: