Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό. Η πρωτοβουλία και η πρωτοτυπία της σκέψης έχει θετικά αποτελέσματα.

Elle 26 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας αφήνει περιθώρια να κινηθείτε πιο εύκολα ώστε να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Οργανώστε αποτελεσματικότερα το χρόνο σας.

Ταύρος

Βρίσκεστε στον προθάλαμο μιας περιόδου που θα δώσει για άλλους καινούργιο νόημα στη ζωή και για άλλους θα σας υπαγορεύσει διαφορετικές τακτικές που πρέπει να εφαρμόσετε τόσο στην επαγγελματική σας στρατηγική όσο και στις συνθήκες διαβίωσης.

Δίδυμοι

Δώστε περισσότερη προσοχή στην οικογένεια, κλείστε εκκρεμότητες που επηρεάζουν τη διάθεσή σας και φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε στο συμφέρον σας.

Καρκίνος

Κινητικότητα θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας αλλά το κλίμα θα συνεχίσει να είναι εριστικό από την πλευρά των άλλων. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις εκεί που συναντάτε απροθυμία, ή που δεν σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις επιδιώξεις σας.

Λέων

Επιδιώξτε μια καλύτερη τάξη τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και σε όλο τον κοινωνικό περίγυρο διαλέγοντας τα χρήσιμα και διώχνοντας τα περιττά. Όσοι ταξιδεύετε χρειάζεται να κινείστε με ασφάλεια.

Παρθένος

Οι προσπάθειες στην ερωτική σας ζωή μπορεί να μην αποδώσουν αλλά θα ληφθούν υπόψη από την άλλη πλευρά. Ψυχολογικά νιώθετε την ανάγκη μιας εκκαθάρισης.

Ζυγός

Κινηθείτε πιο αποφασιστικά προκειμένου να κατακτήσετε περισσότερο τον κοινωνικό χώρο. Όπου χρειάζεται, ζητήστε συμπαράσταση ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι ανταποκρίνονται.

Σκορπιός

Φανείτε πιο υπεύθυνοι και εργατικοί στον τομέα της δουλειάς σας. Αποφύγετε να εκφέρετε γνώμη σε ότι δεν γνωρίζετε, ούτε να δώσετε παρορμητικά μια συμβουλή.

Τοξότης

Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση αλλά και την όλη συναισθηματική σας συμπεριφορά διότι παραμένει η πιθανότητα μιας παρεξήγησης που δεν θα έπρεπε να συμβεί τώρα.

Αιγόκερως

Η μέρα εντείνει τις συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις αλλά σας δίνει και ευκαιρίες να αποκαταστήσετε όλες τις ζημιές που σας συνέβησαν. Μην ενδίδετε σε αυτά που σας ενοχλούν και διατηρήστε ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

Υδροχόος

Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει και μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο ή μην κάνετε μια συζήτηση σημαντική. Αυτοί στους οποίους θέλετε να απευθυνθείτε δεν είναι ακόμα ψυχολογικά έτοιμοι να σας ακούσουν.

Ιχθύες

Η περίοδος ευνοεί μετακινήσεις, ταξίδια, γνωριμίες και διακανονισμούς. Όμως θέλει προσοχή στην εργασία και να μην παρασυρθείτε από τη διάθεση χαλάρωσης που σας πιάνει κατά καιρούς, μετά από υπερ-προσπάθεια που καταβάλατε για κάτι.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: