Τα ζώδια της ημέρας (26/06)

Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη. Οι ερωτικές προθέσεις, ή τα μυστικά αποκαλύπτονται.

Elle 26 Ιουν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (26/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Ιουνίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα είναι ευεργετική στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας, αλλά δημιουργεί αιτίες τριβής και αντιπαραθέσεων στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος

Μια μικρή βοήθεια από το περιβάλλον θεωρείται δεδομένη. Χρησιμοποιήστε την σωστά και για καλό σκοπό. Ένας στόχος σας αλλάζει εξ αιτίας των συνθηκών.

Δίδυμοι

Η επιμονή σας σε ένα ζήτημα μπορεί να θεωρηθεί από τον σύντροφό σας σαν άκρατος εγωισμός. Όσο και αν προσπαθήσετε εκ των υστέρων να τον μεταπείσετε δεν θα τα καταφέρετε!

Καρκίνος

Αισθάνεστε άβολα και εκδηλώνετε αρνητική συμπεριφορά. Μόνοι εκείνοι που σας ξέρουν καλά δεν σας παρεξηγούν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό σας.

Λέων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με τα πρέπει της εργασίας. Ευτυχώς θα έχετε χρόνο να επεξεργαστείτε καλύτερα τα σχέδιά σας!

Παρθένος

Χρειάζεται να ελιχθείτε σχετικά με τις επιδιώξεις σας σε ένα οικογενειακό ή προσωπικό σας ζήτημα. Πολλοί από εσάς περιμένετε μια οικονομική ευκαιρία αλλά πρέπει να την προκαλέσετε με κάποιο έξυπνο τρόπο

Ζυγός

Παραμένετε άκαμπτοι στα αισθηματικά σας και κανείς δεν ξέρει γιατί επιμένετε σε ένα θέμα που φαίνεται ότι είναι καθαρά εγωιστικό. Μια μικρή υποχώρηση σήμερα θα καταγραφεί υπέρ σας, αύριο!

Σκορπιός

Είστε εκείνοι που μπορούν να δώσουν λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο ζήτημα. Το θέμα σας σήμερα είναι να πείσετε τους άλλους να δουν καθαρά τις ευθύνες τους.

Τοξότης

Καλύτερα να μείνετε σταθεροί σε απόψεις και σε ουδετερότητα. Να μην εκφράσετε τη γνώμη σας σε θέματα που δεν σας αφορούν, αλλά φροντίστε να έχετε την εποπτεία των όσων συμβαίνουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Μια διπλωματική συμπεριφορά ευνοεί το οικονομικό σας συμφέρον. Σήμερα χρειάζεται προσοχή η υγεία και οι διασυνδέσεις σας με πελάτες και υποστηρικτές σας.

Υδροχόος

Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές και φαίνεται να το εκτιμάτε. Οικονομικά αποφύγετε να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις που θα επηρεάσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Ιχθύες

Συναντάτε δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση. Το σημερινό βράδυ προβλέπεται πολύ διαφορετικό από το ξεκίνημα της ημέρας. Προσοχή στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT