Τα ζώδια της ημέρας (27/02)

Άρης τετράγωνο με Δία / Ερμής όψη με Ουρανό: Δύσκολα μπορεί να κερδηθεί μια μάχη, η εξυπνάδα και η επινόηση σώζουν καταστάσεις.

Elle 27 Φεβ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (27/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Προβλήματα που υπάρχουν μπορούν ισορροπήσουν ή να εξαλειφθούν με μια σωστή πρόληψη. Η μέρα σας όμως απαιτεί «σιδερένια» θέληση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έντονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει αντιμέτωπους με το αγαπημένο πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Δείξτε προς το παρόν διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οφείλετε να βάλετε «επί τάπητος» θέματα προσωπικά ή οικονομικά που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε με ψυχραιμία και λογική, προκειμένου να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τάξη θα επανέλθει σύντομα στη ζωή σας, αρκεί να ξεπεράσετε κάποιες αντιρρήσεις που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνετε.

ΛΕΩΝ
Η επαναστατική παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, σας δίνει τη αίσθηση πως είναι επείγον να ξεκαθαριστούν όλα όσα υπάρχουν ανάμεσα σ’ εσάς και στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία αρκετά θετική μέρα θα έχετε σήμερα. Μέσα από πρακτικές διαδικασίες, τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στις σχέσεις σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ηρεμήσετε λίγο.

ΖΥΓΟΣ
Η συνετή αντιμετώπιση γεγονότων και καταστάσεων θα σας δείξει νέους εποικοδομητικούς δρόμους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε σήμερα να χειριστείτε τα αναπάντεχα θέματα που μπορεί να προκύψουν με σύνεση και λογική. Η επιπόλαιη αντιμετώπισή τους, ίσως σας κάνει να μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για μερικούς από εσάς θέματα επένδυσης, περιουσιακά και οικονομικά θα μπορούσαν να πάρουν μια καλύτερη τροπή. Προς το παρόν, όμως, οφείλετε να ενεργείτε με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτή απαιτεί πολλή δουλειά, για να κερδίσετε την εκτίμηση των συγγενών αλλά και των υπόλοιπων συνανθρώπων σας. Τουλάχιστον δείχνετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά ταλαιπωρημένος φαίνεται να είναι ο τομέας της εργασίας, καθώς έχετε αναλάβει πολλά καθήκοντα και ορισμένοι τομείς δεν περιμένουν. Σύντομα όμως βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μη φτάνετε στο σημείο να ενθουσιάζεστε υπερβολικά για κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν δίνατε και τόση μεγάλη σημασία ούτε, φυσικά, να απογοητεύεστε ιδιαίτερα για κάποια άλλα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: