Τα ζώδια της ημέρας (27/04)

Ερμής σε αρμονία με Δία και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Εξελίξεις σε δραστηριότητες και ένταση στις ερωτικές πρακτικές.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 27 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (27/04)

ο ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δώστε έμφαση σε ζητήματα δημιουργικής δραστηριότητα ή προσπάθειας για να κατακτήσετε ερωτικά έναν άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο σας το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Παραμένουν μερικές εκκρεμότητες στον οικογενειακό χώρο και αρχίζουν προειδοποιητικά μηνύματα για το μέλλον της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Ζήστε έξυπνα την καθημερινότητα και καταπολεμήστε το φαινόμενο της αγχώδους αγωνίας που σας καταλαμβάνει συχνά, όταν πιστεύετε ότι οι άλλοι απομακρύνονται από το περιβάλλον και την επιρροή σας.

Καρκίνος

Ό, τι και να κάνετε δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, τα αναπάντεχα και τους αιφνιδιασμούς, τόσο του οικογενειακού χώρου, όσο και του επαγγελματικού τομέα.

Λέων

Αν δεν προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες και προειδοποιήσεις από το περιβάλλον, τότε διακινδυνεύετε ώστε προσδοκίες και βασικοί σας σκοποί να φρενάρουν αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Όσοι παραμένετε στην αρένα της αγωνιστικότητας, εξοπλιστείτε κατάλληλα, είτε για να νικήσετε τον «εχθρό», είτε για να αντεπεξέλθετε των περιστάσεων.

Ζυγός

Για εσάς, τα γεγονότα της καθημερινότητας θα έρχονται κατά κύματα. Και επειδή είστε καλοί στην πλεύση, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Ό, τι αφορά το οικονομικό και την εφαρμογή νέων σχεδίων θα σας απασχολήσει, καθώς θα παρουσιάσει και το ένα και το άλλο, περιστασιακές δυσκολίες.

Τοξότης

Τα καλά νέα είναι η κοινωνική συναναστροφή, η επιτυχία στα ερωτικά και μια πρόσκαιρη προσφορά ψυχαγωγίας. Ταξίδια όμως και μετακινήσεις εμποδίζονται και καθυστερούν προς το παρόν.

Αιγόκερως

Κάποιοι από εσάς αναγκάζεστε να «χορέψετε» μέσα σε ένα κύκλο περιστατικών και αιφνίδιων γεγονότων. Αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Στις ψυχολογικές, ή συναισθηματικές δυσκολίες που θα προκύψουν, θα δοκιμαστεί η υπομονή και η αντοχή. Φροντίστε να μη χάσετε καμία από τις δυο!

Ιχθύες

Ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού θα κληθείτε να δώσετε ένα δύσκολο αγώνα, ή να λάβετε μέρος σε μια παρακινδυνευμένη παρτίδα επαγγελματικού παιχνιδιού.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: