Τα ζώδια της ημέρας (27/09)

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο: Δυσάρεστα περιστατικά, ή ατυχήματα τραυματίζουν την ψυχή.

Elle 27 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (27/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά η ερωτική σας ζωή θα σας προσφέρει συγκινήσεις. Η σωστή διαχείρισή σας δίνει πρόσκαιρες λύσεις στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε τώρα που τελειώνει ο Σεπτέμβριος να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες στην καριέρα σας. Μια διαπραγμάτευσή σας φτάνει τώρα στο τέλος της. Μην την διαιωνίζετε άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία σημαντική οικονομική συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα. Τολμήστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και προετοιμαστείτε για περισσότερη δουλειά σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία τάση απομόνωσης φαίνεται να έχετε σήμερα, και κάποια άγχη σας χαλάνε την ημέρα. Φροντίστε να φιλοσοφήσετε και να δείτε την ζωή σας μέσα από μία άλλη προοπτική.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, βοηθούν να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Φροντίστε να μην ολιγωρείτε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και μην εξαρτάστε από τρίτους. Μάθετε να συγχωρείτε τα λάθη των άλλων. Οι σχέσεις σας πάντως θα σας απασχολήσουν σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Περίεργες εξελίξεις μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια σύγχυση, ιδίως σε αισθηματικές σας υποθέσεις. Μην κάνετε επενδύσεις σήμερα, και φανείτε πιο επιφυλακτικοί με τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πιστεύετε ότι βλέπετε στα αισθηματικά σας. Ίσως βρίσκεστε σήμερα σε μία κατάσταση σύγχυσης σχετικά με ένα θέμα σας. Αξιοποιείστε την καλλιτεχνική σας πλευρά καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατορθώνετε και βρίσκετε την χρυσή τομή σε κάποια επαγγελματικά θέματα. Κινήσεις που θα κάνετε σήμερα θα έχουν μακροβιότητα και επιτυχία μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τολμήστε να κάνετε μία πολύ σημαντική επαφή, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Η οικονομική σας υποδομή σας απασχολεί πιο έντονα τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι μπορεί να ανακαλύψετε σήμερα, ή ένα νέο μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και φανείτε πιο ευρηματικοί στις κινήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Δείχνετε μία απαράμιλλη σοβαρότητα και διεκπεραιώνετε ιδανικά τις υποθέσεις σας. Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστικές, αλλά μπορεί να σας οδηγήσουν σε θεαματικά αποτελέσματα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics/ spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: