Τα ζώδια της ημέρας (28/03)

Ερμής σε σύνοδο με Δία. Ήλιος σε όψη με Ποσειδώνα. Αίρεται κάποιο τυπικό εμπόδιο στα επαγγελματικά. Διλήμματα σχετικά με προτάσεις που χρειάζονται άμεσες αποφάσεις.

Elle 28 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (28/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση σήμερα λόγο καθυστερήσεων, είναι σίγουρα κακός σύμβουλος. Κάποια σχέση σας χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις. Αν δείξετε την εμπάθειά σας θα σας κοστίσει το καλό σας όνομα. Αποφύγετε λοιπόν παρορμητικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις που έχουν σχέση με την καριέρα σας, καθώς κάποιοι άλλοι παράμετροι δεν μπορούν να συντονιστούν με τα σχέδιά σας. Κερδίστε περισσότερο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε σημασία στα γεγονότα σήμερα, καθώς σας δείχνουν την πραγματική σας πορεία. Κάντε συμφωνίες, αλλά παραμερίστε τον συναισθηματισμό σας. Τύχη στα ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας πιέσουν να δεχτείτε κάποιες καταστάσεις. Μην βιάζεστε να δεσμευτείτε, και προσπαθήστε να διακρίνετε τις πραγματικές προθέσεις κάποιων ατόμων δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ξαφνική γνωριμία μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην ζωή σας. φανείτε πιο προσεκτικοί εντούτοις στην συμπεριφορά σας με τον άνθρωπό σας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε ένα χρηματοοικονομικό θέμα με σοβαρότητα. Αποφύγετε να κάνετε μελλοντικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Αντιμετωπίζετε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα θέματα καριέρας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, όσο συμφέρουσες κι αν φαίνονται. Αντιμετωπίστε καταστάσεις με κάποια δόση κυνισμού. Η υγεία σας κινδυνεύει από υπερκόπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά προσπαθήστε να συνεκτιμήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Η εποχή αυτή στην αλλαγή του μήνα σας φέρνει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι θετική για σας σε ότι αφορά επικοινωνιακές σας προσπάθειες. Φροντίστε να προωθήσετε κάποια επαφή με φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να είστε ακριβείς και ρεαλιστές στις εκφράσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν το πρόγραμμά σας να αλλάξει από μία ξαφνική συνάντηση. Η διάθεσή σας είναι να μιλήσετε και να ονειρευτείτε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: