Τα ζώδια της ημέρας (28/11)

Ερμής σε όψη με Ουρανό (144ο): Ξαναεμφανίζονται αιφνίδια περιστατικά στον ορίζοντα.

Elle 28 Νοε. 23
Τα ζώδια της ημέρας (28/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα καλό είναι να είστε προσεκτικοί με το άμεσο περιβάλλον σας, διότι ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες συχνά οδηγούν σε προσωρινή διακοπή σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η ημέρα είναι πολύ τυχερή για σας συναισθηματικά και πιθανόν σε άλλες πιο προσωπικές πλευρές της ζωής. Ένα άτομο από τη φύση του καλό ενεργεί κατά κάποιο τρόπο ενεργητικά για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες και ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ή ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο αυτό τον καιρό, να διασκεδάζετε τους άλλους ή να απολαμβάνετε εσείς οι ίδιοι την ψυχαγωγία. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις αναπτύσσονται και αποδίδουν σήμερα. Οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη από φίλους και από το άμεσο περιβάλλον θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε. Η κατάσταση θα είναι προσωρινή.

ΖΥΓΟΣ
Την περίοδο αυτή έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια περίοδος μοναξιάς. Οι άλλοι ίσως σας κατακρίνουν ή ίσως δείξουν κάποια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι των προβλημάτων σας αυτή την ημέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως είστε καταβεβλημένοι εξαιτίας των δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σας και σας στερούν το δικαίωμα να επέμβετε και να τις σταματήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως σήμερα νιώσετε προσωρινά πεσμένοι ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα δεν είναι τόσο καλή. Αποφύγετε την σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: