Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Αφροδίτη ημιτετράγωνο με Άρη: Συναισθηματικές και ερωτικές δοκιμασίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν στωικά και όχι επιθετικά.

Elle 29 Μαΐ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (29/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Μαΐου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η επιδίωξη μιας αλλαγής επαγγελματικής ή αισθηματικής θα σας ανανεώσει. Προσέξτε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και ευκαιρίες στην εργασία σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί και μην αφήνετε στην τύχη τυχόν εκκρεμότητες. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι σας βοηθούν να πλησιάσετε περισσότερο τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην θορυβηθείτε αν μια επαγγελματική συμφωνία αναβληθεί ή ματαιωθεί. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να ενισχύσετε την αντοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πρωτοβουλία σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει ποιος αξίζει την προσοχή σας και ποιος όχι.

ΛΕΩΝ

Η μέρα έχει βάρος και πολλές υποχρεώσεις. Είναι σημαντική αλλά η ροή των γεγονότων θα σας συμπαρασύρει αν δεν την προσέξετε. Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφεθείτε στη ροή των γεγονότων, μην τους αντιστέκεστε. Οι μέρες αυτές έχουν κουραστικό και επίμονα καταναλωτικό χαρακτήρα από κάθε άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε χρήματα σε μία αγορά. Η ιδέα δεν είναι άσχημη αν είστε προσεκτικοί στα τυπικά. Σημαδιακές ή σκόπιμες συμπτώσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιάζεστε να κάνετε αλλαγές που θα θεωρηθούν ριψοκίνδυνες. Ακόμη μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνατότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δραστηριότητα σας είναι ανανεωμένη και οι ανησυχίες σας επίσης. Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά, μετρείστε τις δυνάμεις σας και τα ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπόληψη και η φήμη σας πρέπει να σας απασχολήσει. Αιφνιδιασμοί και κίνδυνοι δεν λείπουν. Συμφωνίες σήμερα δεν γίνονται εύκολα. Η εποχή είναι δύσκολη για όλους και αυτό το γνωρίζετε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι σας κουράζουν ή σας εκνευρίσουν. Πολλά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και δεν βρίσκεται εύκολα η λύση τους. Κάντε υπομονή.

ΙΧΘΕΙΣ

Πάρτε τις πρωτοβουλίες που δεν τολμήσατε να κάνετε τις προηγούμενες μέρες και υπερασπιστείτε σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις χωρίς υπερβολές.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT