Τα ζώδια της ημέρας (03/02)

Ερμής σε όψη με Κρόνο. Μην επιμένετε ενάντια σε μεγαλύτερες δυνάμεις. Οργανώστε καλύτερα τη στρατηγική σα

Elle 03 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (03/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 03 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα κάποιο φιλικό πρόσωπο θα σας δώσει μιά καλή ευκαιρία. Πιθανόν να κάνετε επίσης μια συνάντηση εντελώς ξαφνικά. Φροντίστε να είστε διαθέσιμοι στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες αυτές είναι αρκετά δύσκολες. Αναζητήστε τα ιδανικά άτομα για την παρέα σας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Προωθήστε επαφές με μεγάλους οργανισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τελευταία μέρα της εβδομάδας ευνοεί εμπιστευτικές συζητήσεις και την διευθέτηση κάποιων οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Ίσως αποφασίσετε μια καινούρια επαγγελματική κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εμπνεύσεις σας είναι μοναδικές σήμερα. Κάντε επαφές με φιλικά σας άτομα και συζητήστε κάποια σοβαρά θέματα που μπορεί να σας δώσουν λύσεις για το εγγύς μέλλον.

ΛΕΩΝ
Η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας στον εργασιακό σας χώρο, και αποφύγετε διαπληκτισμούς με συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια λύση μπορεί να βρεθεί ξαφνικά που θα σας βοηθήσει στα οικονομικά σας. Δάνεια και οικονομικά θέματα ευνοούνται. Κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ
Η διερεύνηση κάποιων δύσκολων θεμάτων θα σας ανοίξει δρόμο στην επιτυχία. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας και μην φοβάστε να πείτε τα πράγματα όπως είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε απόψε να ανταποκριθείτε σε μια πρόσκληση ώστε να συνομιλήσετε με κόσμο που σας ενδιαφέρει. Ξαφνικές συναντήσεις επίσης μπορεί να σας δώσουν κάποιες ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερα νευρικοί είστε σήμερα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις. Οι σκέψεις σας στρέφονται τώρα στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ενέργειές σας θα στεφτούν με απόλυτη επιτυχία, αν δεν κάνετε περίπλοκες σκέψεις. Προωθήστε τα συμφέροντά σας με αποφασιστικότητα. Προχωρήστε με θάρρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε σήμερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και συναλλαγές, και φανείτε πιο συνεπείς απέναντι σε φιλικά σας πρόσωπα. Ξεχάστε για λίγο τα οικονομικά σας ανοίγματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι η μέρα που μπορεί να κάνετε κάποια πρόοδο στην επίλυση ενός επαγγελματικού σας θέματος. Ίσως ακόμα να ξεκινήσετε κάποιες δουλειές στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: