Τα ζώδια της ημέρας (08/01)

Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ο εξωραϊσμός καταστάσεων που δεν λειτούργησαν στο παρελθόν.

Elle 08 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (08/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 05 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας θα σας πιέσουν, αλλά και νομότυπες διαδικασίες θα σας κουράσουν. Συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Αξιοποιήστε μια κοινωνική ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία, θα έλεγα, δύσκολη μέρα που θα σας γεμίσει αρνητικές σκέψεις και απογοήτευση. Σκεφτείτε όμως μήπως υπάρχουν κοντά σας κάποιοι έξοδοι κινδύνου

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα. Ενδέχεται οικονομικά ρίσκα θα αποβούν οδυνηρά για σας τώρα. Ξαφνικοί έρωτες θα ταράξουν την καθημερινότητά σας. Προνοήστε για την συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε σήμερα τυχόν οικογενειακές αντιπαραθέσεις και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Μην είστε επιπόλαιοι σε οικονομικά θέματα και πιθανές συνεργασίες.

ΛΕΩΝ
Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και φερθείτε πιο λογικά και προσγειωμένα. Αξιοποιείστε και καλλιεργείστε τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποια χρηματοδότηση μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητήστε τις σχέσεις σας στο φιλικό σας περιβάλλον που έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη προκύπτουν τώρα από την εργασία σας. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων ημερών καρποφορούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσέξτε περισσότερο στην δουλειά σας, και μην αφήνετε τον συναισθηματισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη. Νομικά θέματα γίνονται επικίνδυνα αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καριέρα σας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Μια ιδιαίτερα σημαντική επαγγελματική συμφωνία χρειάζεται διαφορετική τακτική. Προσέξτε όμως όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ανησυχίες που θα έχετε σήμερα, μπορεί να σας συγκρατήσουν από το να κάνετε μια λανθασμένη οικονομική κίνηση. Αποφύγετε ρίσκα στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια πολύ βοηθητική μέρα για να επιδιώξετε συζητήσεις και εποικοδομητικές επαφές. Η διαλεκτική σας ικανότητα θα εκτιμηθεί από κάποια πρόσωπα που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους σήμερα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας μπορεί να σας λύσει ακόμα κάποια προβλήματα.

Cover photo:ΙΜΑΧtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT