Αυτά είναι τα 5 στιλιστικά tips που κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οι στιλίστες

Βρήκαμε τα πιο σημαντικά στιλιστικά tips που γνωρίζουν μόνο οι στιλίστες!

Elle 03 Απρ. 23
Αυτά είναι τα 5 στιλιστικά tips που κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οι στιλίστες

Όπως έχει πει ο Ralph Lauren, το στιλ είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα. Δεν σχετίζεται απαραίτητα με τη μόδα και τις τάσεις, αφού αυτές είναι παροδικές και αλλάζουν συχνά, ενώ το στιλ της κάθε γυναίκας είναι για πάντα. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε είναι μέρος της προσωπικότητας μας. Φυσικά, οι τάσεις της κάθε σεζόν, αλλά και τα διάφορα micro trends μας επηρεάζουν και μας εμπνέουν, ωστόσο το στιλ μας παραμένει το ίδιο και απλώς εξελίσσεται.

Πολύτιμη βοήθεια για να πετύχουμε αυτή την εξέλιξη είναι οι συμβουλές μόδας που μας προσφέρουν οι ειδικοί του χώρου όπως οι στιλίστες. Εκτός από τα στιλιστικά tips που είναι ευρέως γνωστά, υπάρχουν και κάποια άλλα, τα οποία δεν είναι τόσο συχνά, είναι όμως πολύ χρήσιμα.

Στιλιστικά Tips

#1
Είναι σημαντικό να αποφεύγεις brands που προσφέρουν ρούχα σε one size. Δεν μπορεί ένα ρούχο με ένα συγκεκριμένο νούμερο να ταιριάζει και να κολακεύει το ίδιο καλά κάθε σωματότυπο. Προτιμήστε εταιρείες μόδας που διαθέτουν διαφορετικά νούμερα ή ακόμα και εξειδικευμένες συλλογές όπως για petite ή curvy.

#2
Το στιλ και ο τρόπος που επιλέγεις να ντύνεσαι θα πρέπει να σε εκφράζει και να σου βγαίνει αβίαστα. Εάν χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να συνδυάσεις τα ρούχα σου, τότε κάτι πηγαίνει λάθος. Είτε δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι σου ταιριάζει και τι όχι είτε δεν έχεις στη συλλογή σου τα απαραίτητα κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη. Η συμβουλή που χρειάζεται να κρατήσεις είναι να μην υπερπροσπαθείς, αλλά να φοράς ό,τι σε εκφράζει.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική εικόνα: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT