Βρες το προσωπικό στιλ σου με 3 απλά βήματα

Το προσωπικό στιλ σου είναι μέρος της προσωπικότητάς σου.

Elle 05 Νοε. 22
Βρες το προσωπικό στιλ σου με 3 απλά βήματα

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την έχει απασχολήσει “Ποιο είναι το στιλ μου;” ή “Πώς θα βρω ποιο στιλ μου ταιριάζει περισσότερο;”. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που ντύνεσαι είναι μέρος της προσωπικότητας, της αισθητικής και των ερεθισμάτων που έχεις. Είναι σαν μία προσωπική ανάγκη που νιώθει καθεμία από εμάς να φορέσει ρούχα και συνδυασμούς που την κάνουν να νιώθει άνεση και αυτοπεποίθηση. Σε κάθε περίπτωση, η αναζήτηση του προσωπικού σου στιλ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία μέσα από την οποία θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, το σώμα σου και τις προτιμήσεις σου.

Συχνά, κάποιες από εμάς όμως νιώθουμε πως έχουμε “κολλήσει”, πώς δεν ξέρουμε τι μας αρέσει και τι όχι, πώς δεν θα βρούμε ποτέ το στιλ μας. Ευτυχώς για όλες μας όμως, ο κόσμος του styling έχει φροντίσει ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το στάδιο και μας προσφέρει έξυπνα tricks για να “ξεκλειδώσουμε” το στιλ μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Βήμα 1ο : Βρες τα δικά σου style icons

Κάθε γυναίκα, όταν ξεκινά το δικό της ταξίδι στη μόδα και το στιλ χρειάζεται λίγη έμπνευση, κυρίως όσον αφορά στους συνδυασμούς των ρούχων. Εάν αγαπάς τα περιοδικά, θα γνωρίζεις πολύ καλά πως ένα απλό ξεφύλλισμα στο αγαπημένο σου περιοδικό μόδας είναι αρκετό για να γεμίσεις τον νου σου με εικόνες που θα επηρεάσουν το στιλ σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT