Το Γκαμπί της Βασίλισσας: Πώς θα αντιγράψεις τώρα το στυλ της σειράς του Netflix;

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του Netflix αυτές τις μέρες, μας εντυπωσίασε και με τις εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας Anya-Taylor Joy. Ψάξαμε τα ντεφιλέ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειώνας 2020-21 και ανακαλύψαμε τα 60's look που μας θυμίζουν το στυλ της Beth Harmon.

Elle 22 Νοε. 20
Το Γκαμπί της Βασίλισσας: Πώς θα αντιγράψεις τώρα το στυλ της σειράς του Netflix;

Το πιο πιθανό είναι πως έχεις παρακολουθήσει και εσύ τη σειρά του Netflix Το Γκαμπί της Βασίλισσας, για την οποία μιλούν όλοι τον τελευταίο καιρό. Σου έχουμε ήδη παρουσιάσει τους συμβολισμούς πίσω από τις εμφανίσεις της Beth Harmon που συνδέονται όλες με το σκάκι, αλλά και τα λουκ της πρωταγωνίστριας Anya-Taylor Joy. Τώρα θα μελετήσουμε μαζί τις 60’s εμφανίσεις της Beth Harmon, αλλά και το πώς θα τις αντιγράψεις στη σύγχρονη εποχή για να έχεις μια δόση στο στυλ σου από την αγαπημένη σου σειρά. Τα 60’s έκαναν φέτος δυναμικό comeback στα ντεφιλέ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21, καθώς τα είδαμε σε πολλές πασαρέλες. Παρατηρώντας τα λοιπόν τώρα, διαπιστώνουμε πως σε πολλές περιπτώσεις μας θυμίζουν το στυλ της σειράς Το Γκαμπί της Βασίλισσας, στην πιο μοντέρνα εκδοχή βέβαια.

Η Beth Harmon, είναι μια ηρωίδα δυναμική, αποφασισμένη, ένα σύμβολο της εποχής της, αφού δεν φοβάται να κατακτήσει το όνειρό της και να νικήσει όλους τους άντρες. Είναι μια αυθεντική φεμινίστρια που με όπλο της το απίστευτο ταλέντο της στο σκάκι, καταφέρνει να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Οι εμφανίσεις της στη σειρά του Netflix είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να εκφράζουν όλον αυτό το δυναμισμό της πρωταγωνίστριας, αλλά και να θυμίζουν τη σκακιέρα. Ας δούμε λοιπόν ποια λουκ από τα catwalks του χειμώνα είναι βγαλμένα από το Queen’s Gambit.

Το στυλ της σειράς Το Γκαμπί της Βασίλισσας

Το λουκ από τη σειρά με μαύρο φόρεμα με κλειστό γιακά.

Λουκ του οίκου Versace από τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21.

Το φόρεμα της πρωταγωνίστριας Anya-taylor Joy παραπέμπει σε σκακιέρα με τα τετράγωνά του.

Δημιουργία από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 του οίκου Issey Miyake, που επίσης θυμίζει σκακιέρα.

Η Beth Harmon με καρό φόρεμα.

Ο οίκος Genny παρουσίασε λουκ με 60’s καρό μοτίβα.

Οι γιακάδες είχαν έντονη παρουσία στο στυλ της Beth Harmon.

Γιακάδες είδαμε και στη συλλογή του οίκου Gucci, για το Χειμώνα του 2020.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT