Η πρώτη καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων Marina Chain

Η Daria Werbowy είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Gucci.

Elle 20 Σεπ. 23
Η πρώτη καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων Marina Chain

Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της πρώτης συλλογής του Sabato De Sarno ως καλλιτεχνικού διευθυντή για τον οίκο Gucci στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, κυκλοφόρησε η πρώτη του καμπάνια για τη νέα συλλογή κοσμημάτων Marina Chain, αποκαλύπτοντας μάλιστα το πρόσωπο της σειράς. Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο Daria Werbowy, που πόζαρε στον φακό του David Sims, φορώντας τα ιδιαίτερα κομμάτια από τη συλλογή.

Gucci

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, η Werbowy κάνει μία βουτιά στην πισίνα, ούσα φυσική, φορώντας μόνο τα εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου. Μην ξεχνάμε πως η Marina Chain συλλογή αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον οίκο, με έμπνευση από την αλυσίδα της άγκυρας, που έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως βραχιόλι. Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν, η συλλογή εμφανιζόταν με ανανεωμένη εμφάνιση και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα πιο ιστορικά στοιχεία που απαρτίζουν τον οίκο Gucci. 

Gucci

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συλλογή και η καμπάνια αυτής έχουν μία ιδιαίτερη σημασία, αφού όπως προαναφέρθηκε πρόκειται για το πρώτο χειροπιαστό δείγμα του De Sarno στο τιμόνι του οίκου Gucci, λίγο πριν αποκαλύψει τις δημιουργίες του στο Μιλάνο. Ειδικότερα, η καμπάνια γυρίστηκε στο διάσημο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες όπου οι Werbowy και Sims δούλεψαν στενά για να πραγματοποιήσουν το όραμα του De Sarno που αποτελούσε στην ουσία μία ιστορία που ξετυλίγεται ελεύθερα, όμως πάντα με μεγάλη σημασία.

Gucci

Φωτογραφίες: Courtesy of Gucci

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT