Ο οίκος Gucci αποκάλυψε την τοποθεσία που θα παρουσιαστεί η cruise συλλογή 2025

Πρόκειται για την πρώτη cruise συλλογή του ιταλικού οίκου με την υπογραφή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, Sabato de Sarno.

Elle 06 Φεβ. 24
Ο οίκος Gucci αποκάλυψε την τοποθεσία που θα παρουσιαστεί η cruise συλλογή 2025

Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της συλλογής του για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2024, ο οίκος Gucci ανακοίνωσε την ημερομηνία, όπως και την τοποθεσία που θα λάβει χώρα η cruise συλλογή 2025. Ειδικότερα, πρόκειται για την πρώτη cruise συλλογή που θα έχει την υπογραφή του Sabato de Sarno, του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή που έκανε το ντεμπούτο του με τη συλλογή για το φετινή Άνοιξη.

Πιο αναλυτικά, ο οίκος Gucci αποκάλυψε πως η cruise συλλογή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου στο Λονδίνο, ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για το ακριβές venue. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν στην επίσημη ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επιλογή αποτίνει φόρο τιμής στη σχέση του οίκου με τη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κληρονομιά του. Και πράγματι, είναι γνωστό πως ο ιδρυτής Guccio Gucci εμπνεύστηκε το πολυκερδές brand ύστερα από την εμπειρία του ως έφηβος στο Λονδίνο, όπου κουβαλούσε τις αποσκευές στο ξενοδοχείο The Savoy, μαθαίνοντας το πώς ζούσαν και τι ήθελαν οι εύποροι εκείνης της εποχής.Το 1921 ο Gucci επέστρεψε στη Φλωρεντία, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα με πολυτελή είδη ταξιδιού και τσάντες στη Via della Vigna Nuova.

Να σημειωθεί πως το σόου για την cruise συλλογή 2024 είχε πραγματοποιηθεί στο Παλάτι Gyeongbokgung στη Σεούλ τον περασμένο Μάιο, υπογραμμίζοντας τα 25 χρόνια του brand στη Νότιο Κορέα. Η εν λόγω συλλογή, ωστόσο, είχε δημιουργηθεί από την ομάδα του οίκου Gucci, αφού πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την αποχώρηση του τότε καλλιτεχνικού διευθυντή, Alessandro Michele.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT