Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Η νέα εκδοχή της Prada Galleria είναι μία φρέσκια προσθήκη στη δημιουργική γκάμα του ιταλικού οίκου.

Elle 05 Απρ. 24
Prada Galleria: Η εμβληματική τσάντα του οίκου επιστρέφει ανανεωμένη με έμπνευση από τη φύση

Ανάμεσα στις iconic τσάντες όλων των εποχών, η Prada Galleria διατηρεί μία σταθερή θέση στη “χρυσή” λίστα. Με έτος δημιουργίας το 2007, η Prada Galleria έχει καταφέρει να γίνει ένα σύμβολο μέσα στο σύμπαν της Prada. Άλλωστε, η κληρονομιά του οίκου αντικατοπτρίζεται στο όνομά της, που προέρχεται από την ιστορική μπουτίκ Galleria Vittorio Emanuele II που άνοιξε ο Mario Prada το 1913. Για αυτή τη σεζόν, η Galleria επανεξετάστηκε, κάτι που γίνεται συχνά, με σκοπό να επανεμφανιστεί με νέα μορφή, ώστε να λάβει υπόψη της την τρέχουσα κατάσταση της μόδας σε συνδυασμό με τη διαχρονικότητα του ίδιου του item.

Ειδικότερα, η Prada Galleria εμφανίζεται ανανεωμένη τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της, δίνοντας στο κλασικό σχέδιο έναν φρέσκο αέρα. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της καμπάνιας, οι εύκαμπτες εξωτερικές επιφάνειες από δέρμα μοσχαριού και οι επενδύσεις από νάπα δίνουν στην τσάντα μια φρέσκια πλαστικότητα, μια λεπτότητα που αλλάζει με το άγγιγμα. Όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα είναι επιχρυσωμένα και τα χρώματα αλλάζουν από το πιο καθαρό μαύρο σε μια παλέτα από ζεστά ουδέτερα χρώματα.

Αυτή η νέα επεξεργασία στην εμφάνιση της τσάντας λειτουργεί ως καμβάς για διακοσμητικά στοιχεία που είναι εγγενώς συνδεδεμένα με την ταυτότητα της Prada. Εφαρμογές με μικροσκοπικά καρφιά, και πάλι επιχρυσωμένα, σχηματίζουν μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση με point d’esprit ή κουκκίδες φωτός, που μεταμορφώνουν την επιφάνεια, συνδέοντάς τη με μια γλώσσα που είναι θεμελιωδώς Prada. Άλλωστε, η όψη που θυμίζει καρφιά είναι μια μορφή διακόσμησης που το brand έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετά αξεσουάρ της. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada)

Η Scarlett Johansson είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας και χάρη στην ιδιότητα της ηθοποιού μεταμορφώνεται, όπως ακριβώς συμβαίνει με την ανανεωμένη Prada Galleria.

Από τη μία λοιπόν βλέπουμε ένα απόλυτα σταθερό item, από την άλλη το παράδοξο βρίσκεται στο ότι η τσάντα είναι κατασκευασμένη από το πιο μαλακό υλικό. Μην ξεχνάμε πως το luxury brand εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει λάβει τον τίτλο του αναγνωρισμένου εμπειρογνώμονα πάνω στο δέρμα, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργεί ονειρικά κομμάτια με δεξιοτεχνική λεπτομέρεια.

Prada

Prada

Για αυτή τη σεζόν, ωστόσο, τα επιχρυσωμένα πουά δεν είναι η μόνη νέα εκδοχή, καθώς ο οίκος Prada προτείνει και τις εναλλασσόμενες διακοσμήσεις από τρισδιάστατα άνθη λουλουδιών, όλα δουλεμένα στο χέρι, ένα προς ένα, σε λεπτό δέρμα, λαμβάνοντας έμπνευση από τη φύση, ένα πεδίο που αποτελεί εδώ και δεκαετίες στο επίκεντρο της θεματολογίας του ιταλικού luxury brand. Πιο αναλυτικά, τα επίπεδα της τσάντας επιτρέπουν στα λουλούδια να ξεπηδήσουν, είτε πρόκειται για λεπτοδουλεμένα μπουμπούκια τριαντάφυλλου είτε για πλήρη ανεμώνες, που επαναπροσδιορίζονται ως γραφικά μέσα από τους δεξιοτέχνες τεχνίτες της Prada. Μία εικόνα που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας και έκφραση της εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζει τόσο το Made in Italy
και το όνομα Prada.

Prada

 

Φωτογραφίες: Courtesy of Prada

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT