Το glam τσαντάκι που θα κρατάς σε όλα τα πάρτι του καλοκαιριού κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Το πρακτικό αξεσουάρ που θα κρατάς ξανά και ξανά σε όλες τις βραδινές εξόδους σου.

Elle 30 Ιουν. 23
Το glam τσαντάκι που θα κρατάς σε όλα τα πάρτι του καλοκαιριού κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Όσο το καλοκαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη, όλο και περισσότερες ευκαιρίες προκύπτουν για πάρτι, βραδινές εξορμήσεις στα μαγαζιά της πόλης αλλά και fun συγκεντρώσεις δίπλα στη θάλασσα. Ωστόσο, αυτό που κάθε φορά σκέφτεσαι είναι το τι τσάντα πρέπει να πάρεις μαζί σου, εκείνη που θα χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Δεδομένου ότι μιλάμε για βραδινές εξόδους, αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να πάρεις μεγάλη τσάντα, παρά οφείλεις να περιοριστείς στα αντικείμενα που θα σε συνοδεύσουν. Ένα βραδινό τσαντάκι, ένα stylish clutch ή ακόμα και ένα μικρό πορτοφολάκι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μη μιλήσουμε για την περίπτωση της συναυλίας που ενώ θα είσαι στριμωγμένη, δεν θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς το πού είναι τα πράγματά σου.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο, καθώς βρήκαμε το τσαντάκι από ZARA που θα κρατάς σε όλα τα πάρτι του καλοκαιριού, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά πρακτικό και προσιτό στην τιμή. Ειδικότερα, η stylish εμφάνισή του και η χρυσή απόχρωση θα σε βοηθήσει να το φορέσεις με τα πάντα, ωστόσο δεδομένου ότι έχει το μέγεθος πορτοφολιού, οφείλεις να έχεις πράγματι μόνο τα απαραίτητα. Ενώ μπορείς να το κρατήσεις ως clutch , έχεις τη δυνατότητα επίσης να το περάσεις ως crossbody τσαντάκι με τη βοήθεια αλυσίδας.

Και το καλύτερο δεν το αναφέραμε ακόμη, καθώς το εν λόγω τσαντάκι είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Πιο αναλυτικά, το χιαστί τσαντάκι κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ, το οποίο μπορείς να κάνεις δικό σου με 17,95 ευρώ.

Χιαστί τσαντάκι με τρουκ, ZARA

τσαντάκι

tsantaki_zara

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT