Η shopper τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Η ultra summer τσάντα που θα συνοδεύσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Elle 18 Ιουν. 23
Η shopper τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Τι θέλει μια γυναίκα από μία τσάντα; Να χωράει όλο της τον κόσμο- δηλαδή τα απαραίτητα που χρειάζεται στην καθημερινότητά της-, να ταιριάζει στο στιλ της, να είναι ποιοτική και μην κοστίζει μία περιουσία. Η τσάντα αποτελεί το αξεσουάρ, στο οποίο δύσκολα μία γυναίκα μπορεί να πει όχι, καθώς είναι το item που θα ολοκληρώσει το στιλ της, με αποτέλεσμα πολλές από εμάς να έχουμε μία μικρή συλλογή στο σπίτι μας. Είναι αλήθεια πως ποτέ μία τσάντα δεν είναι αρκετή και αυτό συμβαίνει επειδή το πολυπόθητο αυτό fashion item έχει μεγάλο λόγο στο τελικό αποτέλεσμα και μπορεί να μεταβάλλει το όλο ύφος. Συνεπώς, έχοντας δύο τσάντες, αμέσως αμέσως έχεις δύο διαφορετικά λουκ.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα σχετικά με τις τσάντες της σεζόν, βρήκαμε εκείνη που είμαστε σίγουροι πως θα θες να κρατάς όλο το καλοκαίρι, χάρη στην πρακτικότητά της και την cute εμφάνισή της. Ωστόσο, εκείνο το στοιχείο που θα σε “αναγκάσει” να προχωρήσει στη νέα σου προτεινόμενη αγορά είναι ότι η εν λόγω shopper τσάντα κοστίζει μόνο 30 ευρώ. Παράλληλα, μην ξεχνάμε πως ταιριάζει με τα πάντα γιατί είναι ψάθινη, ενώ το χαρακτηριστικό αυτό θα προσφέρει στην εμφάνισή σου summer vibes, ακόμα κι αν οι διακοπές σου βρίσκονται ακόμα μακριά.

Όπως βλέπουμε, η συγκεκριμένη τσάντα, την οποία – ας ανοίξει η κουρτίνα 3- τη βρήκαμε στα MANGO, είναι αρκετά ευρύχωρη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιοριστείς στα πράγματα που μπορείς να έχεις μαζί σου, ενώ έχεις δύο επιλογές σε ό,τι αφορά τα χερούλια, αφού κυκλοφορούν σε μαύρη και καφέ απόχρωση. Επιπλέον, στο εσωτερικό της έχει ύφασμα που κλείνει σαν πουγκί από 100% βαμβάκι, ώστε να προστατεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα. Μήπως πράγματι σου βρήκαμε την τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι;

Τσάντα καλάθι τύπου shopper από λινάτσα, MANGO

shopper_psathini_tsanta_mango

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT