3 (ακόμα) έξυπνα hacks που θα μας εξασφαλίσουν άψογη εφαρμογή του eyeliner

Εφαρμόσαμε αυτά τα tricks και δημιουργήσαμε με το eyeliner μας το πιο σαγηνευτικό μακιγιάζ.

Elle 11 Ιαν. 22
3 (ακόμα) έξυπνα hacks που θα μας εξασφαλίσουν άψογη εφαρμογή του eyeliner
Photo credit:@sarasampaio

Μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το Tik-Tok, έχουμε ξεσηκώσει πολλές φορές beauty hacks που μας έχουν λύσει τα χέρια. Καθώς beauty addict χρήστες δημοσιευόμουν έξυπνα βίντεο, εμείς- αφού έχουμε κάνει της αξιολόγησή μας- είναι αδύνατον να μην τα εφαρμόσουμε. Κάπως έτσι πρόσφατα ανακαλύψαμε 3 ακόμα genius τρόπους για να δημιουργήσουμε την τέλεια γραμμή με το eyeliner μας.

@ipsyNot sure about this one. 🙃 #eyelinerhacks #makeuphacks #eyelinerhack #fyp #fpy #IPSY♬ original sound – IPSY

Εφαρμόζουμε το eyeliner με οδοντικό νήμα

Ναι, και όμως γίνεται. Πως; Κράτα σημειώσεις. Καλύπτουμε με το eyeliner ένα κομμάτι από το οδοντικό νήμα (το υγρό είναι ίσως το καλύτερο). Στη συνέχεια πιέζουμε το σημείο με το χρώμα στη γωνία του ματιού μας σε διαγώνια κατεύθυνση. Ύστερα κάνουμε το ίδιο και στο κινητό βλέφαρο, συνδέοντας τις δύο άκρες για να δημιουργήσουμε ένα τρίγωνο σχήμα. Τέλος γεμίζουμε τον καινό χώρο που υπάρχει ανάμεσα με το eyeliner μας.

@ipsy

Line it. Swipe it. Love it. 😍 #eyelinerhack #makeuphacks #eyelinerhacks #fyp #fpy #IPSY

♬ original sound – IPSY

Τhree line hack

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το hack περιλαμβάνει λίγη δόση τέχνης. Αυτός είναι και ο λόγος που λειτουργεί καλύτερα με υγρό eyeliner. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να σχεδιάσουμε τρεις κάθετες γραμμές στη γραμμή των βλεφαρίδων μας, ξεκινώντας από τη μέση μέχρι το τέλος, πηγαίνοντας από το πιο κοντό στο ψηλότερο. Στο τελευταίο step ενώνουμε τις γραμμές γεμίζοντάς τες και σχεδιάζουμε το φτερό.

Μultitasking hack

Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ετοιμαζόμαστε για ένα «μεγάλο» γεγονός. Χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μας eye patches για να εξαφανίσουμε τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μας, δημιουργούμε ταυτόχρονα και το τέλειο cat eye. Απλώς ζωγραφίζουμε το eyeliner σας στο επάνω μέρος της μάσκας ματιών και είμαστε έτοιμες.

@charlotteparler

They’re back in stock! Link in bio ✨ @dieuxskin #skincare #beauty #skincareroutine #tiktokbeauty it’s my company full disclosure ✨

♬ original sound – Charlotte Palermino

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: