4 λόγοι που θα σε πείσουν να αποκτήσεις ένα beauty blender (αν δεν το έχεις ήδη)

Ίσως αυτή είναι η νέα προσθήκη που πρέπει να κάνεις στo beauty νεσεσέρ σου.

Elle 16 Σεπ. 21
4 λόγοι που θα σε πείσουν να αποκτήσεις ένα beauty blender (αν δεν το έχεις ήδη)
Cover photo:@beautyblender

Τα beauty blenders έχουν περισσότερες χρήσεις από την απλή εφαρμογή του foundation μας. Και επειδή πολλές από εμάς ενδεχομένως δεν τις γνωρίζουμε, εμείς βρήκαμε τους τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει να προσθέσουμε αυτό το beauty item στο νεσεσέρ μας.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά

Αρχικά, ένα από τα βασικά οφέλη της χρήσης ενός σφουγγαριού μακιγιάζ- βeauty blender είναι ότι συμβάλει στην υγεία της επιδερμίδας μας. Γιατί; Σίγουρα είναι λιγότερο βρώμικο από το να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας. Επιπλέον το συγκεκριμένο item μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε μια ευρύτερη περιοχή, καθιστώντας πιο γρήγορη την εφαρμογή του foudation μας. Το beautyblender είναι ιδανικό για τη δημιουργία ομοιόμορφης κάλυψης και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς να υπερφορτώσουμε το δέρμα με πολύ προϊόν. Τέλος αν θέλουμε να αποφύγουμε τις ραβδώσεις και να κάνουμε τους πόρους μας λιγότερο ορατούς, μπορούμε εύκολα πιέζοντας  με το σφουγγαράκι το foundation  απευθείας στο δέρμα.

Μπορούμε να είμαστε δημιουργικές 

Τα σφουγγάρια, όπως προαναφέραμε, δεν είναι ιδανικά μόνο για την εφαρμογή του foundation μας. Μπορούμε να βρέξουμε το beautyblender μας με κρύο νερό και στη συνέχεια να πιέσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια μας. Αυτή η τεχνική θα βοηθήσει στο να περιορίσουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Επιπλέον ένα beautyblender είναι εξαιρετικό εργαλείο για την εφαρμογή τόσο των ορών, όσο και των ενυδατικών μας προϊόντων- με την προϋπόθεση πάντα να είναι πάντα καθαρό.

 Ωστόσο, ακόμα και για να απλώσουμε το primer μας είναι ιδανικό. Όταν χρησιμοποιούμε ένα ελαφρύ ή μεσαίο θεμέλιο σε κάλυψη foundation, εφαρμόζουμε το primer με το ίδιο σφουγγάρι για να «κλειδώσουμε» τα πάντα στη θέση τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender)

Για δροσερό και φρέσκο beauty look

Εάν χρησιμοποιoύμε το beauty blender για να εφαρμόσουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, θα διαπιστώσουμε ότι συνήθως μένει λίγο πάνω στο σφουγγάρι, οπότε όταν έρθει η ώρα να εφαρμόσουμε το foundation, η κάλυψη γίνεται ακόμα καλύτερη. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αποκτήσουμε μια πιο απαλή  και πιο δροσερή εμφάνιση. Επιπλέον μια συμβουλή είναι να πάρετε ένα καθαρό beautyblender, να το βρέξουμε και στη συνέχεια να το «κυλήσουμε» στο πρόσωπό μας για να αφαιρέσουμε λίγο από το υπερβολικό μακιγιάζ.

Παίζουμε λίγο με τις υφές 

Ξεκινούμε χρησιμοποιώντας ένα beauty blender για να εφαρμόσουμε το βασικό μας μακιγιάζ και, στη συνέχεια, όταν είμαστε ικανοποιημένες με την κάλυψη που πετύχαμε, χρησιμοποιούμε το ίδιο σφουγγάρι για να εφαρμόσουμε το concealer μας.  Στη συνέχεια, το χρησιμοποιούμε για να συνδυάσουμε τυχόν ρουζ κρέμας, bronzer ή highlighters – με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιoύμε την ίδια υφή, το σφουγγάρι θα συνδυάσει τα πάντα μαζί. Απλά είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι εφαρμόζουμε τα προϊόντα από το πιο ανοιχτό έως το πιο σκούρο (εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο σφουγγάρι).  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: