Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων: 6 colourful μακιγιάζ για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα

Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα πιο statement beauty looks, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων αξίζει να πειραματιστείς με πιο bold αποχρώσεις.

Elle 21 Μαρ. 21
Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων: 6 colourful μακιγιάζ για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα

Μπορεί να μην είσαι fan των έντονων αποχρώσεων, ωστόσο, όταν βάζουμε χρώμα στην ζωή μας αυτόματα ανεβάζουμε την ψυχολογία μας στα ύψη και υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι πέρα από το άσπρο και το μαύρο υπάρχουν και άλλοι τόνοι σε μια παλέτα. Και επειδή σίγουρα αυτή την περίοδο με το παρατεταμένο lockdown θα αισθάνεσαι ότι δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση για να πειραματιστείς με bold αποχρώσεις, ίσως η Παγκόσμια Ημέρα Χρώματος που γιορτάζεται στις 21 Μαρτίου,  σου αλλάξει γνώμη και σε κάνει να ξεφύγεις για λίγο από τους συνηθισμένους basic τόνους. Πως θα το κάνεις αυτό; Πέρα από το χρωματιστό outfit, εμείς οι beauty lovers σου προτείνουμε να πειραματιστείς και με το μακιγιάζ σου. Μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις μουντές αποχρώσεις και να δώσεις μια πιο pop διάθεση στο make-up σου με έντονα χρώματα.

Ειδικά τώρα που διανύουμε τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου σιγούσα είναι η ιδανική εποχή για να δημιουργήσεις τα πιο ανατρεπτικά και colourful μακιγιάζ.Mην το φοβάσαι! Άλλωστε φέτος στα runways είδαμε πως αρκετοί σχεδιαστές επέλεξαν να απογειώσουν τις δημιουργίες τους με πολύχρωμα make-up trends και αυτό μας άρεσε πολύ γιατί διανύουμε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη από ζωντάνια και φως. Το χρώμα σίγουρα μας «χαρίζει» απλόχερα και τα δύο αυτά στοιχεία. Ωστόσο,  σε περίπτωση που ακόμα είσαι διστακτική ως προς το colourful make-up, εμείς είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε γνώμη. Συγκεντρώσαμε όλα τα χρωματιστά μακιγιάζ που μας έκλεψαν την καρδιά και σίγουρα μπορείς να τα δημιουργήσεις εύκολα και μόνη σου στο σπίτι. Εμείς σίγουρα θα τα δοκιμάσουμε.

 6 χρωματιστά μακιγιάζ για να αναδείξεις την πιο bold εκδοχή του εαυτού σου

https://www.instagram.com/p/CLKLvtFBRWs/

https://www.instagram.com/p/CKjriAlHxW-/

https://www.instagram.com/p/CJEU6rNjlgx/

https://www.instagram.com/p/CMIHm-zgMs1/

https://www.instagram.com/p/CKYXcbBBULh/

https://www.instagram.com/p/CEoUvFwlBZ-/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εditor’s choices: 10 προϊόντα ομορφιάς που θα κάνουν τον ύπνο σου σύμμαχο λάμψης

6 αρώματα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις μας αυτή την Άνοιξη

Catherine Ζeta-Jones: Αυτά είναι τα beauty προϊόντα στα οποία ορκίζεται

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT