Αφέλειες και λεπτά μαλλιά: Τα μυστικά για άψογα hair looks

Οι ματ κινήσεις για άψογα λεπτά μαλλιά με αφέλειες.

Νίνα Μουσούρη 16 Ιαν. 23
Αφέλειες και λεπτά μαλλιά: Τα μυστικά για άψογα hair looks

Οι αφέλειες μπορούν να ανανεώσουν στη στιγμή το hair-look μας και να χαρίσουν στο στυλ μας extra πόντους. Ειδικά για το ξεκίνημα της νέας σεζόν φαντάζουν ως τον πιο ιδανικό τρόπο για να φρεσκάρουμε την εικόνα μας. Ωστόσο, είναι οι αφέλειες ιδανικές για τα λεπτά μαλλιά;

Εμείς για να δώσουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα και για να σου αποκαλύψουμε όλα τα tips που πρέπει να γνωρίζεις, συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς.

Ακόμα και αν τα μαλλιά μας είναι λεπτά, μπορούμε να βρούμε το στυλ αφέλειας που μας ταιριάζει, αλλά και να ακολουθήσουμε τις απαραίτητες συμβουλές στο styling που θα αναδείξουν στο έπακρο το hair-look μας.

Go Choppy

Η make-up και hair expert, Keka Heron πιστεύει ότι η ακανόνιστη φράντζα είναι η καλύτερη επιλογή εάν τα μαλλιά σας είναι λεπτά. Η άποψή της; Τα πιο shagging bangs είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να προσθέσετε όγκο, δίχως να εγκλωβιζόμαστε στο άψογο styling.

Χρήση στρογγυλής βούρτσας

Για να προσθέσουμε όγκο και σχήμα στις λεπτές αφέλειες, οι επαγγελματίες μας προτείνουν τη χρήση στρογγυλής βούρτσας για το styling. Πιο συγκεκριμένα, ο κομμωτής Antonio Juarez με έδρα τη Νέα Υόρκη είχε δηλώσει στο Bustle ότι προτιμά τις στρογγυλές βούρτσες με χοντρές και αραιές τρίχες γιατί δεν χρειάζεται να τραβήξουμε υπερβολικά τα λεπτά μαλλιά σας.

μαλλιά

IMAXtree

Σαμπουάν σε καθημερινή βάση(ή χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν)

Σε περίπτωση που έχουμε λιπαρά και λεπτά μαλλιά, οι αφέλειες θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση η pro hair expert, Juliana Ohlmeyer, συνιστά το καθημερινό πλύσιμο. Και αν νομίζεις ότι χρειάζεται να λούζουμε όλα τα μαλλιά μας κάθε μέρα, αυτό δεν ισχύει. Η συμβουλή είναι απλά να πλένουμε το πρωί, μόνο τις αφέλειες για να τις διατηρούμε όσο το δυνατόν πιο πλούσιες. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρόνος μας πιέζει αρκεί μόνο να ψεκάσουμε τις αφέλειες μας με το αγαπημένο μας ξηρό σαμπουάν. Προσοχή! Ψεκάζουμε μόνο στις ρίζες.

Αποφύγετε την υπερβολική χρήση προϊόντων

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η αύξηση του όγκου και είναι το κλειδί για να αναδείξουμε τις αφέλειες μας όταν έχουμε λεπτά μαλλιά. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Keka Heron λέει ότι είναι καλό να αποφεύγουμε την υπερβολική ποσότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε για το hairstyling μας αφού θα κάνουν τις αφέλειες μας πιο βαριές και θα δείχνουν ακόμα πιο αραιές.

Σκεφτείτε τα curtain bangs

Bardot, bottleneck, curtain bangs… Δεν είναι απλώς μερικά ονόματα. Σύμφωνα με τους hair experts υπάρχουν συγκεκριμένα στυλ αφέλειας που μπορούν να αναδείξουν τα λεπτά μαλλιά. Μιλάμε γι’ αυτά τα bangs που συνήθως χωρίζονται στη μέση και δένουν άψογα με τα υπόλοιπα μαλλιά μας. Κάνοντας μια τέτοια επιλογή θα χαρίσουμε εύκολα κίνηση, όγκο και stylish αισθητική στα λεπτά μας μαλλιά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: