Αυτά τα κραγιόν μένουν σταθερά για ώρες

Αν μας ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το χαρακτηριστικό που μας κάνει να λατρέψουμε ένα κραγιόν, πέρα από το μοναδικό του χρώμα, τότε η απάντησή μας θα ήταν σίγουρα η λέξη διάρκεια.

Elle 03 Σεπ. 21
Αυτά τα κραγιόν μένουν σταθερά για ώρες
Cover photo: @anjawk

Μπορεί η έλευση του covid-19 να άλλαξε κατά πολύ τις beauty συνήθειές μας, ωστόσο εμείς δεν πτοηθήκαμε και τα κραγιόν μας ακόμα και τώρα αποτελούν το πρωταγωνιστικό μας στοιχείο σε όλες μας τις εμφανίσεις. Όπως και το να κάνουμε μια ζωηρή ή ακόμα και nude απόχρωση στα χείλη χαρίζει μια νότα ζωντάνιας στα looks μας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει καμία.

Ωστόσο, ναι μεν μείναμε πιστές σε αυτό το beauty item, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι όλες μας αντιμετωπίσαμε ένα κοινό πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Πολλές φορές κάτω από την προστατευτική μάσκα το κραγιόν μας ξεθώριαζε και έπρεπε συνεχώς να το ανανεώνουμε.

Και εκεί που νομίζαμε πως το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσουμε επιτέλους τις μάσκες η πραγματικότητα μας διέψευσε. Έχουν σταθερή θέση στη καθημερινότητά μας και ακόμα και στο νησί υποχρεούμαστε να τις φοράμε για να είμαστε ασφαλείς. Ωστόσο, επειδή θέλουμε το κραγιόν μας να μένει στη θέση του, κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τα πέντε lipsticks που μένουν σταθερά και υπόσχονται να κάνουν κάθε μας καλοκαιρινή εμφάνιση ανάρπαστη.

5 κραγιόν που ήρθαν για να… μείνουν:

 

κραγιόν

  Rose-Tinted Lip & Cheek Stain Benetint, Benefit.

κραγιόν

Rouge Pur Couture Glossy Stain Rebel Nudes, απόχρωση 103 Pink Taboo, Yves Saint Laurent.

κραγιόν

Water Lip Stain, απόχρωση 03 Red, Clarins.

κραγιόν

Cream Lip Stain Mat, απόχρωση 69 Hippy Pink, Sephora.

κραγιόν

Matlishious Super Stay Lip Color, απόχρωση 24, Seven7een.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: