Αυτό είναι το νούμερο ένα μυστικό για την πρόληψη των καφέ κηλίδων

Εσύ; Ακολουθείς σωστά τη νούμερο ένα beauty συμβουλή;

Elle 21 Μαΐ. 24
Αυτό είναι το νούμερο ένα μυστικό για την πρόληψη των καφέ κηλίδων

Οι καφές κηλίδες στην επιδερμίδα είναι ένα κεφάλαιο στο skincare που, κατά καιρούς, έχει απασχολήσει και ταλαιπωρήσει πολλές από εμάς. Κάπως έτσι, γνωρίζουμε ότι κάποια από τα αγαπημένα συστατικά των δερματολόγων όπως τα AHA, η βιταμίνη C και η ρετινόλη, μπορεί να έχουν αποτελεσματική δράση προσφέροντας φωτεινότητα στο δέρμα και εξασθενώντας τις καφές κηλίδες που υπάρχουν ήδη στο δέρμα. Ωστόσο το νούμερο ένα μυστικό για να αποφύγουμε το σχηματισμό νεών κηλίδων ξεκινάει από την πρόληψη από την ηλιακή ακτινοβολία με την καθημερινή χρήση του αντηλιακού ανεξαρτήτως εποχής και αποφεύγοντας το πιο σημαντικό λάθος που κάνουμε όλες και αφορά στον χρόνο αναμονής πριν βγούμε στο φως,

Έτσι, εφαρμόζουμε κάθε πρωί αντηλιακό, 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, για να είμαστε σίγουρες ότι έχει απορροφήσει το δέρμα μας το αντηλιακό. Συγκεκριμένα, η ποσότητα που απαιτείται για το πρόσωπο είναι δύο δάχτυλα αντηλιακό. Παράλληλα κάνουμε την εφαρμογή ξανά κάθε δύο ώρες για όσο είμαστε εκτεθειμένες στον ήλιο. Μόνο έτσι τηρούμε σωστά τη νούμερο ένα beauty συμβουλή.

Beauty Note: Ο  δερματολόγος μας είναι αυτός που θα αξιολογήσει τη κατάσταση της επιδερμίδας μας και θα μας προτείνει τις ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

Το φυσικό συστατικό για τις κηλίδες που ήδη έχουν σχηματιστεί στο δέρμα

Και αφού, λοιπόν, τονίσαμε το πόσο σημαντικό είναι το να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς, έφτασε η ώρα να μιλήσουμε και για ένα απόλυτα φυσικό συστατικό, το οποίο είναι super ενυδατικό, αντιφλεγμονώδες και μπορεί να κάνει θαύματα με τις σκούρες κηλίδες στην επιδερμίδα. Ποιο είναι αυτό; Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μας Aloe Vera, το θαυματουργό συστατικό, που σύμφωνα με έρευνες μπορεί να βοηθήσει με τα μαύρα στίγματα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT