Πώς θα κάνεις το balayage σου να μοιάζει ακόμα πιο φυσικό

Το balayage είναι ένα από τα πιο αγαπημένα hair trends και δεν απαιτεί την μηνιαία μας επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ωστόσο, αν θες να είναι πάντα λαμπερό και φρέσκο δεν πρέπει να ξεχνάς τα απαραίτητα steps.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Νίνα Μουσούρη
Νίνα Μουσούρη 13 Μαΐ. 21
Πώς θα κάνεις το balayage σου να μοιάζει ακόμα πιο φυσικό

Το balayage αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα hair trends και όχι αδίκως. Όλες γνωρίζουμε ότι είναι ο απόλυτος τρόπος για να χαρίσουμε στα μαλλιά μας το φυσικό ξάνοιγμα που επιθυμούμε. Ουσιαστικά αυτή η τεχνοτροπία προσδίδει στο χρώμα  μας το ηλιόλουστο φινίρισμα που παραπέμπει στην λάμψη του καλοκαιριού. Ωστόσο για να διατηρήσουμε την απόχρωση αναλλοίωτη και φωτεινή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή . Γι’ αυτό εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα tips που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις το balayage άθικτο.

Το balayage θέλει ανανέωση

Το balayage μπορεί να μην απαιτεί το καθιερωμένο μηνιαίο ραντεβού που κάνουμε για την βαφή της ρίζας μας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει ποτέ ανανέωση. Για να διατηρήσετε το balayage σας φρέσκο, φροντίστε να επισκέπτεστε το κομμωτή σας και να κάνετε μικρά «τσιμπιματάκια» ανανέωσης. Για το σωστό αποτέλεσμα ιδανικά πρέπει να φρεσκάρετε το balayage σας κάθε τέσσερις μήνες.

Οι προϊοντικοί σύμμαχοι είναι must

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του balayage μόλις φύγετε από το κομμωτήριο. Ποια είναι αυτά; Το κολύμπι σε πισίνες χλωρίου, τα θερμικά εργαλεία για styling, ακόμη και το λούσιμο των μαλλιών επηρεάζει την απόχρωση. Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα προϊόντα που θα διατηρήσουν την απόχρωση στο σωστό επίπεδο που θέλετε μέχρι να επισκεφτείτε το κομμωτήριο. Εάν το balayage σας έχει αρχίσει να φαίνεται θαμπό συνίσταται η χρήση ενός μοβ σαμπουάν για να τονίσετε το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/COf-WI6D3M6/

Μην ξεχνάς τη θεραπεία!

Οι θεραπείες είναι απαραίτητες και δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάτε στο κομμωτήριο για να τις κάνετε. Η καλύτερη φυσική θεραπεία είναι στην πραγματικότητα το αμυγδαλέλαιο. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό, εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το για όσο περισσότερο μπορείτε. Μετά λούστε τα μαλλιά σας και αμέσως θα δείτε την διαφορά. Το αμυγδαλέλαιο είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι μόνες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: