Με αυτό το beauty hack θα ξεχάσεις την κλασική εκδοχή του contouring

Όσα beauty hacks και αν ανακύψουμε πάντα θα ψάχνουμε και για κάτι ακόμα.

Με αυτό το beauty hack θα ξεχάσεις την κλασική εκδοχή του contouring
Photo credit:@realbarbarapalvin

Μπορεί vα γνωρίζουμε ήδη ότι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα είναι το λευκό eyeliner, ωστόσο τώρα, πέρα από τα μάτια μας, αυτό το beauty item έχει σημαντική θέση και στην επιδερμίδα μας.

Συγκεκριμένα το λευκό eyeliner έρχεται για να απογειώσει το contouring μας και να μας κάνει να ξεχάσουμε την κλασική εκδοχή του. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να προσθέσει λάμψη στην επιδερμίδα μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτό το beauty hack έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων beauty lovers στο Tik-Tok που προσπάθησαν να επαναλάβουν αυτήν τη μέθοδο για να σμιλεύσουν τα ζυγωματικά τους και για να φωτίσουν τα σημεία που επιθυμούν στο πρόσωπό τους.

@serenalakkiss

Lifting with @NYX Cosmetics milk pencil ib @Марьям Акаева 🤍

♬ оригинальный звук – Марьям Акаева

Πώς να κάνουμε το contouring με ένα λευκό eye-liner

Αφού εφαρμόσουμε το foundation μας και έχουμε ολοκληρώσει με τα στοιχεία του υπόλοιπου μακιγιάζ μας, σχεδιάζουμε τρεις χοντρές γραμμές σε κάθε πλευρά του προσώπου, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ή ένα λευκό eyeliner. Η πρώτη ξεκινά από τη γωνία του στόματος και πηγαίνει στη μέση του μάγουλου. Η δεύτερο ανεβαίνει από τη γωνία της κάτω πλευράς στη μύτη και πηγαίνει στην κορυφή των ζυγωματικών. Η τελευταία εκτείνεται από την εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι τον κρόταφο. Τι κάνουμε στη συνέχεια; Απλώς μπλεντάρουμε με ένα πινέλο για να αναμειχθεί το χρώμα στο δέρμα και να δημιουργήσουμε το πολυπόθητο λαμπερό αποτέλεσμα.

Μετά την εφαρμογή τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας φαίνονται πιο έντονα και πιο φωτεινά.

The white liner:

beauty hack

Jumbo Eye Pencil, απόχρωση Milk. NYX.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: