Βρήκαμε το hack για να εφαρμόζεις άψογα το κραγιόν σου (πάντα και παντού)

Στα άψογα βαμμένα χείλη δεν μπορεί να αντισταθεί καμία και αυτό είναι το beauty hack για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 20 Οκτ. 21
Βρήκαμε το hack για να εφαρμόζεις άψογα το κραγιόν σου (πάντα και παντού)
Cover photo: @Imaxtree

Όσο beauty expert και αν είσαι, είναι βέβαιο ότι θα σου έχει τύχει και εσένα, κατά την διάρκεια που εφαρμόζεις το αγαπημένο σου κραγιόν, να σε ξεφύγει και κάποιο ποντάκι. Σε όλες μας συμβαίνει! Έστω και το παραμικρό κούνημα μπορεί να χαλάσει το άψογο αποτέλεσμα το μακιγιάζ των χειλιών μας. Μάλιστα, το πιο δύσκολο σημείο είναι συνήθως οι γωνίες του στόματός μας, καθώς σε εκείνη την περιοχή η εφαρμογή του κραγιόν γίνεται πιο δύσκoλη.

Ωστόσο, εμείς βρήκαμε το hack, το οποίο έχει γίνει viral στα social media, για να βάφουμε τα χείλη μας σαν επαγγελματίες make-up atists.Αυτό το beauty trick γίνεται εύκολα, γρήγορα και χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε- πέρα από το αγαπημένο μας κραγιόν-μόνο ένα item που όλες έχουμε στο μπάνιο μας. Ο λόγος για την μπατονέτα. Τι κάνουμε ακριβώς;

Τοποθετούμε την μπανοτέτα οριζόντια ανάμεσα από τα χείλη μας έτσι ώστε τα άκρα της με το βαμβάκι να βρίσκονται στις γωνίες των χειλιών μας. Στη συνέχεια, απλώνουμε το αγαπημένο μας κραγιόν όπως θα κάναμε συνήθως, κρατώντας το στόμα μας καλά κλειστό. Τα άκρα της μπαγιονέτας λειτουργούν ως εμπόδιο για να αποτρέψουν το κραγιόν να ξεφύγει από τις γωνίες.

Μόλις θα αφαιρέσουμε την μπατονέτα έχουμε πετύχει την άψογη εφαρμογή του κραγιόν μας, ακόμη και στα δυσπρόσιτα σημεία. Μάλιστα το συγκεκριμένο hack είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ειδικά όταν βιαζόμαστε και θέλουμε να είμαστε ακριβείς στο μακιγιάζ των χειλιών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#beauty #μακιγιάζ #ομορφιά
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: