Χείλη για φίλημα: Οι σύμμαχοι σου!

Όλες θέλουμε να έχουμε πάντα απαλά και μεταξένια χείλη και ο τρόπος για να το πετύχουμε είναι ένας. Πως; Ενισχύοντας την beauty ρουτίνα μας με όλα τα προϊόντα που θα μας χαρίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 15 Ιουν. 21
Χείλη για φίλημα: Οι σύμμαχοι σου!

Η skincare ρουτίνα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κάπως έτσι όλες μας έχουμε επενδύσει στους αγαπημένους μας συμμάχους ομορφιάς, οι οποίοι μας συντροφεύουν σε ολόκληρο το ταξίδι ομορφιάς. Μάλιστα, πλέον, περισσότερο από ποτέ, δίνουμε extra έμφαση στην σωστή περιποίηση κάθε σημείου του προσώπου μας. Ένα από αυτά είναι και τα χείλη μας. Ποια δεν θέλει να έχει ζουμερά και μαλάκα χείλη για φίλημα; Η απάντηση είναι όλες και γι’ αυτό το λόγο το νεσεσέρ μας περιλαμβάνει πλέον όλα τα προϊόντα που θα μας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως καταλαβαίνεις, lip balms και scrubs έχουν γίνει βασικό μέρος της beauty ρουτίνας μας και οι εποχές που επενδύαμε σπάνια σε προϊόντα για τα χείλη αποτελούν παρέλθουν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλα τα brands ομορφιάς πλέον κατανοώντας τις ανάγκες μας έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη σύνθεση και στη συσκευασία των items που στοχεύουν στην περιποίηση των χειλιών μας.

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε όλα τα προϊόντα που ενυδατώνουν βαθιά και κάνουν τα σκασμένα και ξεφλουδισμένα χείλη να αποτελούν μια ανάμνηση. Και επειδή σίγουρα τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες με τις υψηλές θερμοκρασίες, θα χρειαστείς και τους κατάλληλους beauty συμμάχους, είμαστε σίγουρες πως αν δεις την λίστα μας, θα ανακαλύψεις αυτό που και εσύ έψαχνες.

χείλη

Lip balm, La Mer.

Scrub για τα χείλη, Frank body. 

Lip balm, Rouge Dior Floral Care Lip Balm Reffilable, Dior.

Lip Balm, Lip Glossy Balm, SkinLabo, SkinLabo.gr

 

Scrub για τα χείλη, MAC.

Lip Balm, Lip Sugar Scrub, Dior.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#beauty #ομορφιά #χείλη
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: