Έτσι θα χαρίσεις extra όγκο και κίνηση στα λεπτά σου μαλλιά

Λίγο extra όγκος στο hair look δεν έβλαψε ποτέ καμία.

Νίνα Μουσούρη 10 Ιουν. 24
Έτσι θα χαρίσεις extra όγκο και κίνηση στα λεπτά σου μαλλιά

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που έχουν λεπτά μαλλιά και αγωνίζονται να δώσουν όγκο στο hair look τους; Μην ανησυχείς γιατί αυτή δεν είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Υπάρχει το trick που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πλούσια και εμείς το βρήκαμε. Η hair expert από την Αυστραλία, Emma Chen, η οποία είναι γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε τα απλά μυστικά της και εμείς αποφασίσαμε να στα αποκαλύψουμε.

extra

@Imaxtree

Η χρήση υπερβολικής ποσότητας προϊόντος μπορεί μερικές φορές να είναι κακή ιδέα, καθώς τα μαλλιά μας γίνονται πιο βαριά. Ποια είναι η εναλλακτική; Το μυστικό για να προσθέσουμε όγκο και ωραία υφή χωρίς τη χρήση προϊόντος ξεκινά αρχικά από το σωστό κούρεμα, το οποίο πρέπει να έχει πολλά και διαφορετικά μήκη.

Έχοντας ένα τέτοιο haircut το να κάνουμε κυματισμούς με ένα εργαλείο styling θα χαρίσει στα λεπτά μας μαλλιά μια πλούσια όψη. Ωστόσο, επειδή μπορεί να θέλουμε το κάτι παραπάνω, βρήκαμε τι χρειάζεται το χτένισμά μας.

Προκειμένου τα μαλλιά μας να πλαισιώσουν αρμονικά το πρόσωπό μας και για να δώσουμε extra κίνηση και γοητεία στο χτένισμά μας κάνουμε την κίνηση «ματ»: Ψεκάζουμε με ένα spray για δυνατό κράτημα, καθώς ανασηκώνουμε ελαφρώς τις μπροστινές μας τούφες. Στην συνέχεια κάνουμε μερικές ακόμη ιδίες κινήσεις στις ρίζες, στο κέντρο της κεφαλής και είμαστε έτοιμες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT