Ένας ακόμα “genius” τρόπος για να εφαρμόσουμε το ρουζ μας και να έχουμε πιο λαμπερή επιδερμίδα το χειμώνα

Η λάμη στην επιδερμίδα δεν έχει εποχή!

Νίνα Μουσούρη 17 Νοε. 22
Ένας ακόμα “genius” τρόπος για να εφαρμόσουμε το ρουζ μας και να έχουμε πιο λαμπερή επιδερμίδα το χειμώνα

Φέτος είναι η σεζόν που η επιδερμίδα αποκτά περισσότερη λάμψη από ποτέ και αυτό μας αρέσει πολύ. Μετά την τάση “glazed donut skin” που ουσιαστικά βασίζεται σε επάλληλες θεραπείες για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα και ύστερα από τη τάση στο μακιγιάζ “Angelcore” που στοχεύει στο να χαρίσουμε στο δέρμα μας μια ιριδίζουσα και αγγελική ομορφιά, ήρθε η σειρά να γνωρίσουμε και μια τεχνική ακόμα, η οποία υπόσχεται να χαρίσει extra λάμψη στην επιδερμίδα μας, ακόμα και στα μέσα του χειμώνα.

Συγκεκριμένα, η make-up artist, Shruti Bhatt, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αποκάλυψε ένα κόλπο στο μακιγιάζ που αξίζει τη προσοχή μας. Ουσιαστικά αυτό που μας προτείνει είναι να δώσουμε φως και λάμψη στο ρουζ μας για να αναδείξουμε τα ζυγωματικά και να ζεστάνουμε την επιδερμίδα μας.

Step by step o τρόπος για να αποκτήσουμε extra λάμψη το χειμώνα μόνο με το μακιγιάζ μας

Κι όμως, η Shruti Bhatt ξεκινά, σχεδιάζοντας με το αγαπημένο της ροζ μολύβι χειλιών ένα ζιγκ-ζαγκ σχέδιο στο μάγουλό της. Στη συνέχεια, βάζει λίγο υγρό foundation πάνω από το σχέδιο, πριν τα αναμείξει όλα με ένα πινέλο, το οποίο είναι εμποτισμένο με fix spay. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Το ρουζ εμφανίζεται διακριτικά κάτω από το highlighter, ενώ η επιδερμίδα φαίνεται να λάμπει έντονα. Πόσο υπέροχο και εύκολο;

Extra tip: Μπορούμε να αποκτήσουμε εξίσου λαμπερό αποτέλεσμα, αν απλώσουμε συνδυαστικά στα μάγουλά μας το αγαπημένο μας ρουζ μαζί με ένα στικ highlighter. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου λαμπερό και φρέσκο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: