Η Gisele Bündchen ξέρει ποιος είναι ο απόλυτος σύμμαχος για ξεκούραστο βλέμμα

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική για όλες μας. Τώρα η Gisele Bündchen μαζί με μια ομάδα ειδικών παρουσίασε τον skincare σύμμαχο με την υπογραφή του οίκου Dior.

Elle 25 Μαΐ. 21
Η Gisele Bündchen ξέρει ποιος είναι ο απόλυτος σύμμαχος για ξεκούραστο βλέμμα

Μέσα από μια διαδικτυακή παρουσίαση όλες εμείς οι λάτρεις της ομορφιάς έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν ακόμα beauty σύμμαχο, o οποίος θα απογειώσει την ρουτίνα περιποίησης μας. Ο λόγος αυτή τη φορά για το Super Potent Eye Serum του εμβληματικού οίκου Dior.

Το topmpodel, Gisele Bündchen, παρουσίασε το Dior Skincare Βeauty talk, μέσα από το οποίο παρουσιάστηκε η δράση του εν λόγω προϊόντος. Την σκηνοθεσία ανέλαβε  η Barbara Anastacio και και στη συζήτηση συμμετείχαν ειδικοί και φίλοι του οίκου. Όλοι όσοι φιλοξενήθηκαν μίλησαν για την αξία που έχει το να ενσωματώσουμε το Super Potent Eye Serum στην skincare ρουτίνα μας, αναφέρθηκαν στα οφέλη που προσφέρει, άλλα και στο πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση της περιοχής των ματιών, η οποία είναι αρκετά ευαίσθητη και θέλει πολύ προσοχή.

Gisele Bündchen

Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν ήταν ο Peter Philips, creative director και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, ο Phillip Picardi, δημοσιογράφος ομορφιάς του GQ, η Joanna Czech και η Sophie Carbonari, δύο διάσημες facialist, η Sami Miro, σχεδιάστρια και κορυφαία influencer, η Zhe Ji, ειδικός υγείας και τέλος η Lei Chen, παρουσιάστρια ειδήσεων.

Δες παρακάτω το Dior Skincare Beauty Τalk που παρουσίασε η Gisele Bündchen:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT