Το hack για να καθαρίσουμε το beauty blender μας σε 5′

Γιατί τα beauty blender πρέπει να είναι πάντα καθαρά.

Elle 16 Δεκ. 21
Το hack για να καθαρίσουμε το beauty blender μας σε 5′
Photo credit:@beautyblender

Σίγουρα το να κρατάμε καθαρά τα beauty blender μας μετά από κάθε χρήση δεν είναι πάντα εύκολο, ας μην γελιόμαστε. Ωστόσο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε τα beauty items που χρησιμοποιούμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ. Διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν ακολουθούμε αυτή την διαδικασία, είναι πολύ πιθανό να προκληθεί στην επιδερμίδα μας κάποια μόλυνση που θα δημιουργήσει φλεγμονή. Όταν όλα τα βακτήρια που υπάρχουν στο δέρμα μας παγιδεύονται στα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, καταλήγουν να συσσωρεύονται και επομένως μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες συνέπειες στην επιδερμίδα μας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς εμείς χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση το αγαπημένο μας beauty blender, βρήκαμε το hack για να το καθαρίζουμε σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κόπο. Το Tik-Tok για ακόμα μια φορά μας έδωσε τη λύση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το αγαπημένο μας καθαριστικό σαπούνι και τον φούρνο μικροκυμάτων μας.

@boxycharmHow to clean your Beauty Blender in 5 minutes! Tag a friend that needs this HACK! #beautyblender #howto #makeuphacks #hacks #diy #boxycharm♬ timmy flashing lights – colleen

Τα steps για να καθαρίσεις το beauty blender σου μέσα σε χρόνο dt:

Βήμα 1

Βάλτε το beauty blender σας σε ένα μπολ γεμάτο με νερό και προσθέστε σαπούνι. Τοποθετήστε τα πάντα στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Προσέξτε να μην κάψετε τα δάχτυλά σας κατά την έξοδο!

Βήμα 2

Στη συνέχεια, ξεπλένουμε το σφουγγάρι του μακιγιάζ με τρεχούμενο νερό, και αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Μετά από αυτό,  το αφήνουμε να στεγνώσει μέχρι την επόμενη χρήση. Τα αποτελέσματα; Έχουμε ένα μπλέντερ ομορφιάς (σχεδόν) σαν καινούργιο, καθώς τα  βακτήρια έχουν εξαφανιστεί από την υψηλή θερμοκρασία. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη και εγκεκριμένη τεχνική! Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων στο σπίτι, μια άλλη αποτελεσματική συμβουλή ένα να πλύνουμε το beauty blender μας με το σαμπουάν για μωρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT