Αυτή είναι η επόμενη επαγγελματική κίνηση του Harry Styles που δεν περιμέναμε

H βιομηχανία της ομορφιάς αποκτά ολοένα και περισσότερους fans.Κάπως έτσι τώρα, φαίνεται πως έφτασε και η στιγμή για τον Harry Styles να ιδρύσει το δικό του beauty brand.

Elle 04 Ιουν. 21
Αυτή είναι η επόμενη επαγγελματική κίνηση του Harry Styles που δεν περιμέναμε

Είναι ήδη γνωστό ότι ο Harry Styles είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ωστόσο, εκτός από την λαμπρή μουσική του καριέρα και την αγάπη του για τη μόδα τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για τον τραγουδιστή του «Watermelon Sugar» να κάνει ένα ακόμα βήμα που αυτή τη φορά όμως, θα σχετίζεται με τη βιομηχανία της ομορφιάς. Συγκεκριμένα ο Harry Styles φαίνεται πως αποφάσισε να στραφεί προς τα αρώματα και τα καλλυντικά.

Πως έγινε η αποκάλυψη; Στις 28 Μαΐου ένας λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί από τους θαυμαστές του τραγουδιστή (@TheHarryNews) έφερε στην δημοσιότητα μια εικόνα που αποδεικνύει ότι ο Styles προσπαθεί να εισχωρήσει στο κόσμο της ομορφιάς. Πρόκειται ουσιαστικά για μια φωτογραφία από τον Κατάλογο Εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δείχνει την πρόσφατη κατάθεσή του καλλιτέχνη για εμπορικά σήματα που αφορούν στην χονδρική πώληση αρωμάτων και καλλυντικών.

Harry Styles

Κάπως έτσι, λοιπόν,  οι fans του γνωστού τραγουδιστή κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 27χρονος καλλιτέχνης βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια, δεδομένου ότι το όνομα «Styles Harry Edward» είναι γραμμένο στην κορυφή του εγγράφου – το οποίο κατατέθηκε στις 25 Μαΐου σύμφωνα με το Us Weekly.

Tώρα, μετά από αυτή την αποκάλυψη, το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει ένα. Πως θα ονομάζεται η επιχείρησης; Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει διαρρεύσει, προφανώς θα φέρει το όνομα, «Pleased As Holdings» ή εναλλακτικά, σύμφωνα με τους ακόλουθους του Harry Styles, ένα ακόμα όνομα θα μπορούσε να είναι  το SHE, το οποίο προκύπτει από  τα αρχικά του ονόματος του καλλιτέχνη.

Harry Styles

Οι fans του Harry styles προετοιμάζονται ήδη για αυτό που θα περιλαμβάνει η συλλογή, καθώς ο Styles είναι γνωστός για την μοναδική αισθητική του και για την αγάπη του στη μόδα. Μάλιστα, Στα 2021 Brit Awards τον Μάιο του 2021,ο ίδιος με την stylish εμφάνιση επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι το απόλυτο fashion icon.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη φορά που το όνομα του Styles θα συνδεθεί με τον κόσμο των αρωμάτων, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το πρόσωπο του Gucci Mémoire d’une Odeur, και προηγουμένως ήταν ένα από τα πέντε πρόσωπα του One Direction’s Our Moment Eau De Parfum Spray.Επιπλέον είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Styles είχε ορίσει στο παρελθόν  ως signature άρωμά του το Tobacco Vanille cologne, του οίκου Tom Ford’s.Από αυτό το  γεγονός  σκεφτόμαστε τώρα ότι υπάρχει μεγάλη  πιθανότητα η προσωπική του γραμμή να μυρίζει παρόμοια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT