Οι τελευταίες τάσεις στο k-beauty που αξίζει να γνωρίζουμε

Γιατί ο k-beauty κόσμος εξελίσσεται συνεχώς.

Elle 13 Νοε. 23
Οι τελευταίες τάσεις στο k-beauty που αξίζει να γνωρίζουμε

Όλα τα skincare addict girls γνωρίζουν καλά ότι κόσμος του k-beauty ενημερώνεται συνεχώς προκειμένου να προτείνονται για την επιδερμίδα μας οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι περιποίησης. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι μέθοδοι που ακολουθούν οι Κορεάτισσες βρίσκεται ξανά και ξανά στο μικροσκόπιο προκειμένου να είμαστε συνεχώς ενημερωμένες για κάθε νέα τεχνική που ίσως αξίζει και εμείς να εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιά μας.  Συγκεκριμένα, η ετήσια έκθεση ομορφιάς CosmoBeauty Seoul δίνει όλες τις τάσεις όπου επικεντρώνεται τώρα μια k-beauty ρουτίνα. Ποιες είναι; Κράτα σημειώσεις…

Έμφαση στο μικροβίωμα

Στο κέντρο της προσοχής βρίσκεται το μικροβίωμα του δέρματος, δηλαδή το σύνολο των μικροοργανισμών που ζουν στο δέρμα και συμβάλουν στη προστασία του προστατευτικού φραγμού. Έτσι, τα brands φροντίζουν για τα νέα λανσαρίσματά τους, να εστιάζουν σε συστατικά όπως, κεραμίδια, νιασιναμιδή κλπ. , τα οποία στοχεύουν στη σταθεροποίηση και την ενίσχυση του μικροβιώματος.

Ανάλυση DNA & χρήση

Η χρήση της βιοτεχνολογίας και η ανάλυση DNA έχουν εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι πάντα υψηλής απόδοσης και δρουν απευθείας στους μηχανισμούς του.

Haircare υψηλού επιπέδου

Το ενδιαφέρον για το μικροβίωμα επεκτείνεται και στο τριχωτό της κεφαλής. Έτσι το haircare οδεύει ολοένα και περισσότερο προς την απολέπιση, η οποία τελικά δίνει έμφαση στην προσοχή του τριχωτού της κεφαλής, καθώς από εκεί ξεκινά και η υγεία των μαλλιών μας.

k-beauty

Launchmetrics / spotlight

Οι micro τάσεις που επίσης εστιάζει το k beauty

  • Χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και στο σπίτι.
  • Τα beauty gadgets, όπως οι μάσκες φωτός LED ή οι συσκευές μικρορεύματος, είναι μια σημαντική επένδυση καθώς οδηγούν τη beauty routine μας σε άλλο επίπεδο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα οφέλη που μας πρόσφεραν θεραπείες υψηλού επιπέδου. Ναι, πέρα από την περιποίηση του δέρματος βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και συνεπώς επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτές οι συσκευές είχαν τη μεγαλύτερη εμπορική ζήτηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας,
  • Η φιλοσοφία του k-beauty γίνεται όλο και πιο vegan και φυσική και χάρη στις νέες τεχνολογίες είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν πράσινα συστατικά που προηγουμένως ήταν δύσκολο να σταθεροποιηθούν και να συντεθούν.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: