Η Rihanna δημιουργεί την δική της haircare συλλογή!

Η Rihanna φαίνεται πως βάζει ένα ακόμα επιχειρηματικό στοίχημα. Η εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty, που ίδρυσε η γνωστή τραγουδίστρια, φαίνεται πως αποκτά «αδελφάκι». Ο λόγος για το Fenty Hair, μια σειρά περιποίησης και styling αφιερωμένη στα μαλλιά.

Elle 15 Μαρ. 21
Η Rihanna δημιουργεί την δική της haircare συλλογή!

Η Rihanna πέρα ένα fashion-icon, χωρίς αμφιβολία, είναι και μια πολύ πετυχημένη καλλιτέχνης και επιχειρηματίας. Κάπως έτσι η βασίλισσα της pop, τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και με την έντονη επαγγελματική της δραστηριότητα, έχει καταφέρει να γίνει πρότυπο για πολλές από εμάς. Η εταιρεία καλλυντικών, Fenty Beauty, που ίδρυσε, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει μια σημαντική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς, αποτελώντας για μια μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού τη πρώτη επιλογή. Τώρα, μετά την επιτυχημένη σειρά καλλυντικών φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επεκταθεί και στα προϊόντα μαλλιών. Εμείς στο άκουσμα αυτών των νέων είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες και ο λόγος είναι ευνόητος. Η Rihanna με τα εντυπωσιακά hair looks της, κατά καιρούς, έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλύτερα από το καθένα πως να δημιουργεί άψογα χτενίσματά.

https://www.instagram.com/p/CLiP2KjhWY_/

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φαίνεται πως μάζεψε τις δεκαετίες εμπειρίας που έχει αποκτήσει στον τομέα των μαλλιών προκείμενου να κάνει μια ακόμα επιχειρηματική επένδυση. Φυσικά και αναφερόμαστε στην Fenty Hair, το νέο beauty-στοίχημα της Rihanna. Συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου κατατέθηκαν τα εμπορικά σήματα για την ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων και εργαλείων μαλλιών. Με βασικό στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη, η Fenty Hair φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνει στην νέα συλλογή items που καλύπτουν τόσο το κόμματι styling όσο και την περιποίηση. Κάπως έτσι η Rihanna σχεδιάζει να κυριαρχήσει σε κάθε πτυχή της βιομηχανίας μαλλιών. Και μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε το Fenty Hair θα διατεθεί στην αγορά, ωστόσο, όλες εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα μαλλιών που θα φέρουν την υπογραφεί της Rihanna. 

https://www.instagram.com/p/CJ6_nmJhVED/

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

7 μάσκες ομορφιάς για να αφιερώσεις αυτό το τριήμερο στο skincare

Fashion Month: Όλα τα hair looks που ξεχωρίσαμε στα AW21 runways

Skin icing: 6 λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις αυτό το skincare trend

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT