Το μανικιούρ μας αυτή την εβδομάδα βουτά στις αποχρώσεις του μπλε

Το μπλε είναι από τα χρώματα που φέτος για ακόμα μία σεζόν αποτελεί τον πρωταγωνιστή για τις πιο κομψές εμφανίσεις. Κάπως έτσι ακόμα και για το μανικιούρ μας φαντάζει η απόλυτη απόχρωση.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 26 Απρ. 21
Το μανικιούρ μας αυτή την εβδομάδα βουτά στις αποχρώσεις του μπλε

Το μανικιούρ αποτελεί για την κάθε μια από εμάς ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ και της προσωπικότητάς μας. Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια stylish εμφάνιση είναι αδύνατον να μην δώσουμε την απαραίτητη έμφαση και στα άκρα μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς αυτή την εβδομάδα αποφασίσαμε να “κινηθούμε” στις αποχρώσεις του μπλε προκειμένου να δημιουργήσουμε το πιο εκκεντρικό μανικιούρ. Πως μας γεννήθηκε αυτή η επιθυμία; Η απάντηση είναι απλή: Οδεύουμε προς το καλοκαίρι και το μπλε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την θάλασσα που ξυπνά τις αισθήσεις μας τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Επιπλέον, για ακόμα μια χρονιά, οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές αποθέωσαν τις δημιουργίες τους με το εν λόγω χρώμα και σίγουρα έθεσαν το μπλε ως ένα από τους πρωταγωνιστές της σεζόν.

Είμαστε σίγουρες πως αν δεις τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε, θα αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις και εσύ το πιο stylish μπλε μανικιούρ.

Τα μπλε μανικιούρ που μας κέρδισαν :

 

https://www.instagram.com/p/CNlB_39LMfk/

μπλε

https://www.instagram.com/p/CJtFUalstsK/

μπλε

https://www.instagram.com/p/CCv7sQllySC/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: