5 yogi accounts στο Instagram που κάναμε follow τελευταία και έχουμε ενθουσιαστεί

Και 5 λόγοι για να ξεκινήσεις επιτέλους yoga!

Elle 05 Νοε. 21
5 yogi accounts στο Instagram που κάναμε follow τελευταία και έχουμε ενθουσιαστεί

Το καλύτερο με τη yoga είναι ότι μπορείς να την εξασκήσεις οπουδήποτε. Αν έχεις δέκα λεπτά και λίγο χώρο, μπορείς πολύ εύκολα να απευθυνθείς στο Instagram τόσο για έμπνευση όσο και για μαθήματα yoga σε live streaming. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο ατρόμητους και ευκίνητους yogi του Instagram. Ακολούθησε αυτούς τους λογαριασμούς που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τη yoga και να ξετυλίγεις το στρώμα σου με κάθε ευκαιρία.

DownDog Yoga

Το @downdogyoga προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε live streaming στο κανάλι της στο Instagram. Ακολουθήστε την για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και χάρισε στον εαυτό σου την ηρεμία και τη χαλάρωση που του αξίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Down Dog (@downdogyoga)

Strala Yoga

To Strala Yoga προσφέρει μια δωρεάν βιβλιοθήκη yoga που περιλαμβάνει διαδικτυακή εκπαίδευση, εντατική εξάσκηση, εργαστήρια και βίντεο μαθημάτων. Το στούντιο χρησιμοποιεί επίσης το IGTV για πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Strala Yoga ✨ (@stralayoga)

Glo

Το Glo είναι ένας λογαριασμός για διαδικτυακή γιόγκα, διαλογισμό και πιλάτες που διδάσκονται από παγκοσμίου φήμης δασκάλους. Αυτήν τη στιγμή μπορείς να πάρεις τις πρώτες δύο εβδομάδες δωρεάν. Παρέχει επίσης συμβουλές και tricks για να καθιερώσεις μία καθημερινή ρουτίνα για τον ύπνο, την αναπνοή και την ενσυνειδητότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glo (@yogaglo)

SkyTing

Το Skyting Yoga κάνει live με τους συνιδρυτές του, @krissy_jones & @chloe_kernaghan, για όσους μπορούν να εξασκηθούν στο σπίτι. Δεν έχουν ακόμη σταθερό πρόγραμμά, οπότε θα πρέπει να τις ακουλουθήσεις για να είσαι up-to-date.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKY TING (@skyting)

The Underbelly Yoga

Η συγγραφέας του Everybody Yoga, Jessamyn Stanley, ξεκίνησε μια πλατφόρμα streaming που ονομάζεται Underbelly Yoga και εστιάζει σε πρακτικές yoga χωρίς αποκλεισμούς που κηρύττουν το body positivity. Μπορείς να κάνεις stream τώρα με μια δοκιμή δύο εβδομάδων ή να περιηγηθείς στον λογαριασμό της στο Instagram για συμβουλές και motivational memes.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT